Film i TV

drago nam je

Aside Banners

Creed 2 pronašao boksača teške kategorije da glumi sina Ivana Drage – čitateljice će poludit

Piše , Objavljeno

Creed nas je iznenadio. Uplašili smo se da će daljnja eksploatacija Rocky franšize uništiti sva divna sjećanja na pustolovine Talijanskog pastuha kao što se skoro dogodilo s Rocky šesticom, ali su nas redatelj Ryan Coogler i glavni glumac Michael B. Jordan potpuno razuvjerili.

creed

Sad vjerujemo u nastavak više nego išta. Prvo nas je oduševio angažman Dolpha Lundgrena koji će ponoviti ulogu Ivana Drage, lika koji je u ringu ubio Apolla Creeda, oca glavnog lika Creed franšize u razvoju. Još nema nikakvih podataka o samoj radnji, ali je posve jasno da će se sve vrtiti oko ovog sukoba. Baš kao što Apollo Creed ima sina, tako i Ivan Drago ima sina.

BEASTMODE ??

A post shared by Florian "Big Nasty" Munteanu (@bn_munteanu) on

A producenti su za taj pothvat pronašli rumunjskog boksača Floriana Munteanua. Napucani Munteanu se pridružuje Jordanu, Stalloneu, Lundgrenu i Tessi Thompson… Već je izjavio kako će se ubiti od treninga i rada kako bi film bio nezaboravan.

Munteanuov nadimak je Big Nasty, visok je 193 centimetra i težak preko 100 kilograma čistih mišića – barem s fizičke strane zadovoljava potrebe filma. Nadamo se da će i s glumom biti pristojno upoznat do početka snimanja filma – koje je najavljeno za ožujak ove godine.

Ryan Coogler se posvetio režiji Black Panthera pa je redateljsku palicu za Creed dvojku prepustio Steven Caple Jr.-u, a scenarij su napisali Stallone i Cheo Hodari Coker (glavonja iza serije o Lukeu Cageu).

Premijera filma je u studenom ove godine – tada ćemo imati priliku vidjeti kakav je posao odradio Munteanu. Nadamo se da će biti simpatičniji nego na svom Instagram profilu. Brate, previše istih fotki u ručniku samo. Pokrij to.

TAGOVIboks creed dolph lundgren film rocky sylvester stallone

Komentiraj