Film i TV

još creeda!

Aside Banners

Creed III jako brzo stiže u kina, novi spot bi vas mogao dodatno nabrijati

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ovo je dan za trailere, što ima smisla jer je u pitanju dan nakon Super Bowla. Iako je Creed III već i ranije najavljen odličnim trailerima, dobili smo još jednu bombu energije novim trailerom za film, točnije spotom za film.

Michael B. Jordan je preuzeo redateljski stolac pod svoje mišićave gluteuse i odlučio je napraviti nešto drukčiju priču nego smo dosad navikli s Rocky/Creed franšizom.

Donnie Creed vlada svijetom boksa godinama, povlači se iz ringa, trenira nove nade i vodi svoju teretanu, a u jednom trenutku u njegov život ponovno ulazi Dame, prijatelj kojeg je Donnie znao iz tinejdžerskih dana. Dame je izašao iz zatvora, a čini se kako je tamo završio jer je preuzeo krivicu za nešto što je Adonis napravio. Dameova priča bi trebala biti najkompleksnija priča jednog antagonista u čitavoj franšizi, čak i kad uzmemo sve nastavke Rockyja. Rizičan je potez, ali se duboko nadamo da će se isplatiti.

Ovo je prvi put da nećemo vidjeti Sylvestrea Stallonea u filmu. Sly se povukao jer film ne ide u smjeru u kojem ga je on htio odvesti dok Michael B. Jordan tvrdi kako će duh filma ostati isti kao i u prijašnjim filmovima.

Film stiže u kina 3. ožujka, tada ćemo vidjeti tko je u pravu.

TAGOVIcreed creed III film film 2023 michael b. jordan