Film i TV

mcu is back, baby

Aside Banners

Čuvari galaksije 3 prešišali pola milijarde na globalnom box officeu!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Marvel Studios napokon opet ima hit. I iza te rečenice možemo stati. Cijelim tijelom. Čuvari galaksije 3 su ostvarili veliki uspjeh te su u dva tjedna prikazivanja prešišali 500 milijuna dolara na globalnom box officeu. Zasad su stali na 528.8 milijuna dolara. Film je u drugom vikendu prikazivanja na američkom tržištu zaradio 60.5 milijuna dolara, a na međunarodnom 91.9 milijuna.

Zarada je pala svega za 49 posto u drugom vikendu prikazivanja, što je veliki napredak u odnosu na prethodne Marvelove filmove kao što su Quantumania i Thor: Love & Thunder. Očito su se ljudi zaželjeli tople ljudske priče s Marvelovim poznatim facama u glavnim ulogama. Činjenica je da jako dugo to nismo dobili i sada uživamo.

Mi smo već i drugi put pogledali film u kinu, a recenziju nakon prvog gledanja smo objavili OVDJE.

Drugi film u kojem je sudjelovao Chris Pratt također ima odlične brojke. On daje glas Mariju, a The Super Mario Bros Movie je prešišao globalnu zaradu od 1.21 milijardu dolara i tako nastavio dominaciju studija Illuminationa s animiranim projektima.

TAGOVIbox office chris pratt čuvari galaksije film film 2023 Guardians of the Galaxy james gunn marvel mcu vikend kino report