Film i TV

nevjerojatnost

Aside Banners

Da, ulazimo u tridesete – i da, želimo gledati nove Incrediblese

Piše , Objavljeno

Teško nam je održavati odnose s ljudima koji ne vole sve što izađe iz Pixar tvornice snova. Zato će Incrediblesi biti nevjerojatan (badumts) test za naše nategnute odnose s nekim ljudima. Samo bez sinkronizacije, molimo lijepo.

Prvi Incrediblesi su bili dokaz da za savršen superjunački film (makar i animirani) ne moraš imati superjunake s tradicijom desetljećima starom, dovoljno je nekoliko klasičnih superjunačkih tropa, malo obiteljske drame i vrhunska animacija – i pare se slijevaju.

Incrediblesi su također bili dokaz kako superjunačko ludilo ovladava svijetom, pokazali su put da i manje poznati superjunaci mogu iznenaditi, a time su indirektno utabali put za brojne Jessice Jones ili Čuvare Galaksije.

Elastigirl je postala lice iza misije da se superjunaci vrate pod svjetla pozornice s pozitivnim imidžom, a Mr. Incredible je postao otac “domaćin” koji se mora brinuti za djecu tinejdžere, ali i za ćelavog tek rođenog klinca sa svim supermoćima u galaksiji. Malo obiteljske drame, malo prijetnji po planet – zvuči jako dobro. Pogledaj trailer.

.

15. lipnja u kinima. Nemamo mi toliko novca, ali izgurat ćemo nekako. Jel’ tako šefe?

TAGOVIanimirani film disney film incredibles pixar

Komentiraj