Film i TV

'cause i'm a creep

Aside Banners

Danas izlazi druga sezona najcreepy hit serije na Netflixu, gledaš li ju i “Ti”?

Piše , Objavljeno

Za vrijeme blagdana volimo dane provoditi ispod dekice gledajući najdraže filmove i serije. Sam u kući je super, Umri muški također, ali ni od jednog ni drugog te neće proći blaga jeza leđima kao što će kad vidiš Dana Humphreyija (aka Gossip Girl) kako proviruje kroz prozor slatke plavuše.

Druga sezona popularne serije “You” je danas izašla na Netflixu, a ako je suditi po traileru, čeka nas još veća doza nelagode.

Iz trailera saznajemo kako se creeper Joe preselio iz New Yorka u Los Angeles, u bijegu od prošlosti i vjerojatno sa željom da okrene novu stranicu. Brzo nalazi novi plijen ili objekt svoje žudnje i neobične ljubavi, a čitavu priču komplicira povratak njegove prve djevojke Candice koja predstavlja prijetnju Joevom novom početku.

Hoće li se Joe morati riješiti Candice i ima li ikakve nade za sreću s novom djevojkom? Želimo li uopće da ima? Pa ipak je on jedan ubojica, stalker, i prije svega creep? Kad smo kod creepa, trailer prati i istoimena pjesma Radioheada u genijalnoj obradi Michelle Branch – nema na čemu.

Oh, God, ne znam jesam li ikada bila više u konfliktu oko lika u seriji.

Let the binge begin.

TAGOVINetflix You