Film i TV

ajmo harry!

Aside Banners

Daniel Radcliffe ne želi biti ‘samo Harry Potter’ – u novom traileru u borbi protiv okrutne džungle Amazone

Piše , Objavljeno

Daniel Radcliffe je zaradio toliko novca ulogom Harry Pottera da ne mora više nikad glumiti ako ne želi. Ali želi…

I to nam je jako drago. Glumio je undercover policajca u neonacističkim redovima, glumio je mrtvaca koji je kao švicarski nožić Paulu Danou, glumio je u romantičnim komedijama, glumio je rogatog lika u bizarnom Hornsu koji neki ljudi vole, a neki mrze… Sada je odlučio testirati nešto što nije nikad dosad, a i čini nam se da je dobro svladao engleski jezik s izraelskim naglaskom.

Jungle je film nastao prema memoarima Yossija Ghinsberga, izraelskog zaljubljenika u putovanja samo s ruksakom na leđima koji je zaglavio u amazonskoj džungli 1980-ih. Volimo priče o preživljavanju, dali smo čak šansu i Jamesu Francou (kojeg ne volimo) u “127 sati”, tako da ćemo sasvim sigurno pogledati i ovo ostvarenje.

Pogledajte trailer za Jungle:

Čak je i sam Ghinsberg rekao kako ograničenja filmske produkcije ne mogu uopće dočarati poteškoće s kojima se susreo.

“Moram vam reći, inače su filmovi veći od života. Ovaj film je manji od života. Sve što vidite ja umanjeno od onog što se zapravo dogodilo.”

Trailer nam izgleda poprilično opako, ne možemo ni zamisliti što se onda uistinu događalo.

Evo i kratkog opisa radnje:

“Ranih 1980-ih, 22-godišnji israelski backpacker Yossi Ghinsberg i dvojica prijatelja – švicarski učitelj Marcus Stamm i američki fotograf Kevin Gale – su se otisnuli u posjet bolivijskom gradu La Pazu, što je trebala biti pustolovina njihovog života. Kroz amazonsku prašumu ih je vodio Austrijanac Karl Ruprechter, koji je upoznao ove prijatelje samo nekoliko dana ranije i tvrdio je da poznaje područke. Put iz snova se pretvorio noćnu moru u divljini s koje se nisu svi vratili.”

Jungle će premijeru u kinima doživjeti 20. kolovoza. Gledamo!

TAGOVIDaniel Radcliffe jungle prašuma preživljavanje

Komentiraj