Film i TV

ajmo jankoviću!

Aside Banners

Daniel Radcliffe u prvom traileru za biografski film o Weird Alu Yankovicu

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Daniel Radcliffe je ulogom Harryja Pottera zaradio bogatstvo za tri života pa se sada posvećuje samo filmovima u kojima želi glumiti. A ono što nam je posebno drago je – glumit će Weird Ala Yankovica, legendu i fenomen svjetske glazbe. I danas umjesto Like a Virgin pjevamo Like a Surgeon, a o Cooliju da ne pričamo.

Evo i trailera za novi Rokuov projekt.

Trailer izgleda vrhunski zabavno. Goli torzo i harmonike. Projekt ne izgleda uopće ozbiljno – što je i cilj kad ti je subjekt Weird Al.

Kada je film najavljen, Yankovic je dao izjavu, zasad nam izjavu godine u svijetu showbiznisa:

“Potpuno sam oduševljen što će me Daniel Radcliffe portretirati na filmu. Uopće ne sumnjam da je ovo uloga po kojoj će ga buduće generacija pamtiti.”

Surađivao je na pisanju scenarija, a sigurni smo da zna više o svom životu nego njegovi biografi pa bi to trebao biti samo još jedan plus na ovaj niz dosad nevedenih pluseva.

Yankovic se pohvalio kako Radcliffe odrađuje besplatnu promociju za film tijekom promocije filma The Lost City (u kojem glumi sa Sandrom Bullock, Channingom Tatumom i Bradom Pittom) – jer ga svi novinari pitaju upravo za biopic o dobrom, starom i čudnom Alu.

TAGOVIbiografija biografski filmovi biopic Daniel Radcliffe roku weird al yankovic