Film i TV

Becks 007

Aside Banners

David Beckham bi mogao biti novi James Bond?

Piše , Objavljeno

Rasprave o novom Bondu su najuobičajenija stvar u Hollywoodu, ali po prvi put je u igri i jedan od najpopularnijih nogometaša svih vremena.

Engleska najslavnija sedmica bi mogla postati nula nula sedmica

Engleska najslavnija sedmica bi mogla postati nula nula sedmica

Vrijeme uistinu leti. Nemamo dojam da je prošlo toliko godina od Daniel Craigovog potpisa za ulogu James Bonda, a sada mu se ugovor približava kraju. Jedna od rijetkih konstanti u Hollywoodu je nagađanje tko će igrati novog James Bonda kada “stari” James Bond objesi smoking, Aston Martina i promućkani martini o klin.

Craigova vladavina se približava kraju (izvor fotke: Flickr)

Craigova vladavina se približava kraju (izvor fotke: Flickr)

Sjećamo se uzbudljivog vremena kada se navijalo da Goran Višnjić bude Agent 007, ali se ne sjećamo koliko su strani mediji pisali o tom, a koliko je Višnjićev mogući angažman bio posljedica propagande naših medija. Dva najizglednija kandidata za “novog Bonda” su odlični Tom Hardy i Idris Elba – koji je jednima zbog boje svoje kože nimalo izgledan kandidat, a drugima dugo čekano osvježenje u serijalu.

 

Jedan od ostalih kandidata je nitko drugi nego David Beckham. Četrdesetogodišnji Becks svakako ima izgled, stil i vještine očaravanja žena suprotnog spola. Pomaže mu i izvorni engleski naglasak kojeg bi Višnjić morao vježbati godinama da ne zvuči fejk, a i gomila fanova koji bi sigurno platili ulaznicu, DVD, akcijsku figuru i donje rublje s Beckhamovim logom.

Nakon upornosti fanova koji ga jako žele gledati u filmu o najpopularnijem tajnom agentu na svijetu, Beckham je počeo razmišljati o ulozi koja je promijenila život brojnim glumcima, a sada bi mogla i nogometašu.

Becks se već okušao u glumi u prošlogodišnjem božićnom specijalu legendarnih Mućki, a pojavit će se i u Guy Ritchievom novom filmu “Vitezovi okruglog stola: Kralj Arthur“. Becks ima trinaest rečenica u novom filmu i tumači viteza crnih zubi. Ne vjeruje da bi mu Ritchie, inače blizak prijatelj, dao ulogu u filmu kada bi mislio da će Becks uništiti film. No tko zna – možda se Beckhamu smiješe neke nominacije za Zlatnu malinu.

Pa pogledajte ga - ako on ne bi mogao biti novi Bond, tko bi mogao?

Pa pogledajte ga – ako on ne bi mogao biti novi Bond, tko bi mogao?

Prema britanskim kladionicama, najizgledniji kandidati su Damian Lewis iz Homelanda, Idris Elba i Tom Hardy. Pri vrhu su i Henry Cavill i Michael Fassbender, pri sredini liste se pojavljuje čak i Goran Višnjić, a na kraju liste kao najnevjerojatniji, ali i dalje mogući kandidati su P Diddy, Sean Connery (što bi bilo zanimljivo vidjeti), Jose Mourinho, Barack Obama i Sepp Blatter. Hah. Šašavi Britanci.

TAGOVI007 daniel craig david beckham idris elba james bond

Komentiraj