Film i TV

čekat ćemo

Aside Banners

DC na holdu: Još ćemo pričekati da vidimo Roberta Pattinsona kao novog Brucea Waynea

Piše , Objavljeno

Zdravstvena kriza je potresla brojne industrije, a ona koja najviše javno pati je svakako filmska. Warner Bros. je najavio izmjene u svojim distribucijskim planovima – i Batman i Shazam 2 i Flash će malo pričekati.

Produkcija je stala, filmovi i serije se ne snimaju jer su glumci također u raznoraznim izolacijama pa je očekivano da će i sve ostalo kasniti. Ovako su si kupili malo vremena, nadamo se da će sve ići po ovom novom planu, ali nismo baš sigurni.

Wonder Woman 1984 je spreman za kina, ali publika i kino-dvorane nikako nisu spremni za gužvanje u nedovoljno ventiliranim prostorima. Pitanje je kad ćemo opet moći vjerovati u život kakav smo imali prije ove krize.

Posebno nas brine Batman, najviše se njemu veselimo od svih navedenih naslova jer je svaki novi Batman razlog za uzbuđenje baš kao i svaki novi Bond – pod tim mislimo na glumca koji utjelovljuje lika, ne nužno na svaki novi nastavak.

Robert Pattinson je preuzeo Batmanovu masku od Bena Afflecka, internet rulja se zapuhala jer kako sjajni tinejdžerski vampir može utjeloviti najvećeg svjetskog detektiva? Draga djeco, samo se sjetite da strip-fanovi nisu ni Michaela Keatona dočekali kao dostojnog Brucea Waynea.

Film je trebao doživjeti premijeru u lipnju 2021. godine, ali zbog koronavirusa će biti odgođen za listopad iste godine.

Ekipa s Interneta je ljuta zbog odgađanja, što je smiješno jer su bili i ljuti kad je Pattinson najavljen kao Batman. Što je, sada ga ipak želite vidjeti?

Produkcija Batmana je počela u Londonu početkom godine, ali je stala zbog svega što nas je snašlo. Samo neka se Pattinson pazi, želimo ga vidjeti u tom odijelu.

TAGOVIbatman Robert Pattinson