Film i TV

evo ga

Aside Banners

DC nas zatrpao trailerima – evo i prvog za Batmana sa zamišljenim Robertom Pattinsonom

Piše , Objavljeno

Već smo pisali o Justice League iz mozga Zacka Snydera, ali sad je vrijeme za novog Batmana, onog s Robertom Pattinsonom. Realno, spori smo i nedjelju smo proveli neradno, tako da je moguće da ste već vidjeli trailer na Youtubeu ako ste fanatici, ali ako niste – nikad nije kasno.

Matt Reeves će nam donijeti još jednu verziju Batmana, Gotham je opet zatrpan kriminalom, a mladi Bruce Wayne pokušava pronaći svoje mjesto pod Mjesecom. Riddler divlja gradom, vidimo i Catwoman u nekoliko scena, a u jednoj sceni je i potpuno neprepoznatljivi Colin Farrell kao Pingvin kojeg nismo ni doživjeli dok nismo pogledali reakcije na trailer na Youtubeu.

batman colin farrell

Matt Reeves je rekao kako ovo neće biti origin priča, sva sreća jer ju znamo napamet već i nema smisla trošiti vrijeme i novac na ubojstvo Wayneovih roditelja.

Za Justice League smo imali Cohenovu Hallelujah, sad imamo Something in the Way od Nirvane. Baš su odlučili uništiti nam sve pjesme – no preživjet ćemo.

Film je prekrcan zvijezdama. Paul Dano kao Riddler, već spomenuti Farrell, Jeffrey Wright kao inspektor Gordon, Zoe Kravitz kao Catwoman, tu su još i John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis.

Reeves radi i na spin-off seriji Gotham PD koja je smještena godinu dana prije događaja u filmu. Seriju ćemo gledati na HBO Maxu, nadamo se da će teren za filmčinu biti lijepo pripremljen.

TAGOVIbatman DC Robert Pattinson