Film i TV

(lu)D(ni)c(a)

Aside Banners

DC u apsolutnom kaosu. Wonder Woman 3 je otkazana, a nije jedina

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

Baš kad smo pomislili da se DC-jev svijet superjunaka napokon počeo graditi na zdravim temeljima povratkom Henry Cavilla u ulogu Supermana, zatekla nas je vijest kako je Wonder Woman 3 otkazana.

James Gunn je poznat kao redatelj Marvelovog hita Guardians of the Galaxy, a trebao je donijeti nove ideje i DC-u uz nešto više boja od sive i crne. Tu je i Black Adam koji možda nije zaradio koliko se očekivalo, ali je i dalje bio vrlo zabavan film na kojemu se može graditi franšiza.

U moru dobrih vijesti koje su okruživale DC-jeve ekranizacije, nakon dugo vremena pojavila se ona šokantna da je Gal Gadot i njezin Wonder Woman 3 otkazan. Gunn je otkazivanje obrazložio time što se scenarij Wonder Woman nije uklapao u njegovu viziju DC-jevog svijeta.

Kako je riječ o naprasnom otkazivanju pokazuje i tweet Gal Gadot objavljen prije nekoliko dana u kojemu se zahvaljuje fanovima i najavljuje sljedeće poglavlje u razvoju njenog lika.

DC sve više počinje izgleda kao kolodvor jer se glumci mijenjaju suludom dinamikom. Nakon odlaska Bena Afflecka, DC-jev svijet bi trebao napustiti i Jason Momoa nakon idućeg Aquamana, ali ta vijest i dalje nije potvrđena.

Sve više se priča kako je i Cavill kao Superman u fazi „it’s complicated” iako se pojavio u post-credit sceni u Black Adamu. Tako da ne znamo što budućnost nosi, a nema Doctora Fatea da nam objasni.

TAGOVIblack adam DC Filmovi gal gadot marvel wonder woman