Film i TV

evo ga! ček šta?

Aside Banners

Deadpool je napokon dio MCU-a, ali uopće ne kako smo očekivali

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Deadpool i Korg sjede na kauču i komentiraju trailer za Free Guy, film u kojem lik Ryana Reynoldsa otkriva da je samo lik u videoigri koja podsjeća na GTA serijal. Ovo je meta na toliko načina. Free Guy je Disneyjev film i zapravo nam je jako čudno da je ovaj film uopće napravljen JER Disney ulaže velik novac samo u već poznate franšize, u njihove nastavke ili remakeove.

Free Guy je trebao izaći prije godinu dana, ali to se nije dogodilo zbog… ma već znaš sve. Premijera je ovaj put zakazana za 13. kolovoza, a Disney čupa sva moguća oružja iz svog arsenala kako bi zaintrigirali publiku da odu u kino i iskeširaju novac za ulaznice.

Rješenje im je čitavo vrijeme bilo pod nosom – uzmi dežurnog šaljivdžiju Deadpoola odnosno Ryana Reynoldsa pa neka komentira samog sebe u novom filmu. Pored njega smjesti Korga kojeg smo upoznali u Thorovom Ragnaroku, a glas mu daje Taika Waititi.

Usput… Waititi glumi zlikovca u Free Guyju. Kužiš foru? Čudan neki timeline, ne znamo kako smo uopće ovdje došli. Pogledaj njihove reakcije na trailer, zabavit ćeš se.

Deadpool je već dugo poznat po meta-trenucima i često se obraća direktno čitatelju u stripovima te kameri/gledatelju u filmovima, a u Deadpoolu dvojci se čak vratio u prošlost kako bi ubio raniju verziju Deadpoola iz filma X-Men Origins: Wolverine te Ryana Reynoldsa kako nikad ne bi snimio Green Lanterna.

Deadpool će sasvim sigurno završiti kao dio MCU-a, baš kao i svi X-Meni jer je Disney kupio Fox koji je dosad imao prava na X-Mene i Fantastičnu četvorku. Zanimljiva budućnost nas čeka.

TAGOVIdeadpool free guy mcu