Film i TV

hvala bogovima

Aside Banners

Deadpool stiže na televiziju, ekranizirat će ga faca iza hit pjesme ‘Redbone’ i hit serije ‘Atlanta’

Piše , Objavljeno

Donald Glover je takav renesansni čovjek da smo nekoć davno samo zbog njega odlučili pisati profile glazbenika i umjetnika (OVDJE), ali smo baš zbog njega i prestali. Teško ga je pratit i jako malo umjetnika u njegovoj sferi. Osim vrhunskih stand upova, scenarija za hit serije, glume u serijama i filmovima, hip hop karijere, nedavno se razgranao i na televiziju gdje je za mrežu FX napravio kritički hvaljenu seriju Atlanta.

Atlanta je bila toliko dobra da smo čitavu sezonu od deset epizoda pogledali barem 4 puta, a i stavili smo ju u sam vrh najboljih serija 2016. godine.

FX je, vjerojatno ohrabren uspjehom Atlante, Donaldu Gloveru i njegovom bratu Stephenu povjerio animiranu ekranizaciju vjerojatno najzabavnijeg antijunaka iz svijeta superjunaka – Deadpoola.

Deadpool je također bio hitčina, obnovio se interes za njegovim likom i djelom pa nema sumnje da će ovo biti vrhunska suradnja. Deadpool koji psuje i radi gluposti čitavo vrijeme? Nema boljeg mjesta za njega nego na kablovskoj televiziji. FX je napravio mastan posao (s velikim T) s još jednom serijom temeljenom na Marvelovom vlasništvu – ako imalo pratite popularne serije, sigurno ste čuli za Legion.

Deadpool Donalda Glovera će ići na FXX-u, sestrinskom programu FX-a, a navodno se žele više fokusirati na animirane serijale jer je očito kako animirane serije funkcioniraju i među odraslom populacijom, a i FXX je zvijezda na animiranom nebu zahvaljujući Archeru.

Još malo hvalospjeva za Donalda Glovera? Može!

childish gambino

Raspored mu je pretrpan, glumi u novom Spider-Manu (čak je jednom bio internetski favorit za ulogu Spideya u rebootu), glumit će Landa Calrissiana u filmu o Han Solu, a dat će i glas Simbi u igranom remakeu Kralja Lavova.

Keš mani svuda oko njega. I kreativne sile i sokovi takođe.

TAGOVIatlanta childish gambino deadpool donald glover marvel

Komentiraj