Film i TV

može

Aside Banners

DiCaprio podijelio plakat 9. filma Quentina Tarantina – onaj o sektama, Hollywoodu i Charlesu Mansonu

Piše , Objavljeno

Otputujmo u 1969. godinu s Leonardom DiCapriom.

DiCaprio je na svom Twitteru podijelio plakat filma Once Upon a Time in Hollywood. Glumačka postava je pretrpana poznatim facama koje glume neke prošle poznate face. DiCaprio glumi olinjalog glumca Ricka Daltona, Margot Robbie glumi pokojnu glumicu Sharon Tate, a u filmu ćemo vidjeti i Brad Pitta, Al Pacina i brojne druge zvijezde kojih je puno previše da ih ovdje nabrajamo. Ipak je to Tarantino, a najviše nas zanima čiju će karijeru stari Quentin sada poželjeti uskrsnuti.

Evo tweeta zbog kojeg su svi “novinari” (uključujući i nas) poludjeli i odlučili napisati “članak” o “novostima” vezanim da skoro-pa-jubilarni Tarantinov film.

Deveti film Tarantinove karijere je “vestern s drukčijim prugama”, old-school L.A. priča kao Pulp Fiction i Jackie Brown o ispranoj TV vestern zvijezdi koju glumi Leo DiCaprio i njegovom kaskaderu kojeg tumači Brad Pitt, ali se radnja bazira na Manson ubojstvima krajem šezdesetih u Hollywoodu. Sigurni smo da će krvi biti i više nego što je to potrebno, ipak je to Tarantino.

A ove fotke smo dobili također nedavno, Margot Robbie ide po Oscara u ovoj ulozi, wait for it.

leo dicaprio once

once upon a time margot robbie

Film će se u kinima pojaviti 26. srpnja. Iako imamo pomiješane osjećaje vezane uz Tarantinovo stvaralaštvo, ovom se veselimo.

TAGOVIbrad pitt charles manson film leonardo dicaprio once upon a time in hollywood tarantino

Komentiraj