Film i TV

evo njega opet

Aside Banners

Sacha Baron Cohen sada je Diktator

Ali G, Borat, Bruno i sada Diktator. Sacha Baron Cohen, njegov okrutni humor i lažni dokumentarci vraćaju se na velika platna.

Piše , Objavljeno

U novom flmu Cohen će utjeloviti diktatora u bijeloj uniformi (nadamo se da inspiraciju ne crpi iz naše povijesti), koji će u ovoj herojskoj pripovijesti ‘riskirati svoj život ne bi li se pobrinuo da demokracija nikada ne dođe u njegovu zemlju koju ugnjetava s toliko ljubavi.’

Sacha Baron Cohen kao Diktator

Sacha Baron Cohen kao Diktator

Redateljske palice ulovio se Cohenov bradati sudrug Larry Charles (Religulous, Bruno, Borat), a scenarija su se, uz Cohena, ulovili Alec Berg (Seinfeld, Late Night…), David Mandel (SNL, Seinfeld…) i Jeff Schaffer (Bruno, Seinfeld). U oči upada ‘slučajnost’ da su ama baš svi, uključujući i redatelja, a isključujući Cohena, radili kao pisci na Seinfeldu.
Priča se da je film dijelom zasnovan na knjizi Zabibah i kralj koju je (navodno) napisao jedan od najvećih modernih diktatora, Saddam Hussein glavom i bradom. Romantična novela govori o tužnoj sudbini jednog kralja, zaljubljenog u udatu seljanku koja živi u nesretnom braku s ljubomornim nasilnikom.

Od glumačke ekipe, Cohenu će se pridružiti veliki Ben Kingsley i Anna Faris, Fred Melamed i vojska anonimaca koji će postati predmetom Cohenove okrutne ali iskrene šale. Film će se u kino dvoranama prikazivati sredinom sljedeće godine.

TAGOVIdiktator film komedija Sacha Baron Cohen saddam hussein

Komentiraj