Film i TV

jedva čekanje

Aside Banners

Disney je izbacio novi rekordni teaser trailer za Kralja lavova

Piše , Objavljeno

Za vrijeme jučerašnjih Oscara, Disney je izbacio novi teaser trailer za Kralja lavova koji treba izaći u kina 19. srpnja.

Unatoč tome što su filmski internet prostor danas ukrali Oskarovci, ovaj trailer nije zaobišao fanove. Upravo suprotno, samo u prvom danu skupio je 224,6 milijuna prikaza, što ga čini najgledanijim Disneyevim trailerom u prva 24 sata. U konkurenciji svih studija, to je drugi najgledaniji teaser, ispred kojega je jedino ‘Avengers: Infinity War’ sa 238 milijuna pregleda.

Što reći, fanovi ne mogu dočekati remake očito najomiljenijeg animiranog filma svih vremena.

Jamesa Earl Jones ponovno će dati glas Mufasi  što je ok jer ne možemo ni zamisliti da drugi glas govori “Everything the light touches is our kingdom”. Osim Jonesa, glasove su posudili Donald Glover kao Simba, Beyonce kao Nala, Chiwetel Ejiofor kao Scar, Alfre Woodard kao Simbina majka Sarabi, John Oliver kao Zazu, John Kani kao Rafiki, Firenca Kasumba kao Shenzi, Eric André kao Azizi i Billy Eichner i Seth Rogen kao Timon i Pumbaa.

Film režira Jon Favreau, koji je također upravljao Disneyjevom live-action / CGI hibridnom verzijom “Knjige o džungli” 2016. To je najnoviji live-remake iz studija koji je prošle godine postigao uspjeh s “Beauty and the Beast”, a objavit će i nove verzije “Dumba”, “Aladdina”, “Lady and the Tramp” i “Mulana”.

TAGOVIdisney kralj lavova teaser trailer

Komentiraj