Film i TV

kad mogu

Aside Banners

Disney je vlasnik svega – pa ćemo zato gledati Lokija i Simpsone zajedno

Piše , Objavljeno

Izvor: Disney

Sve je počelo s jednim malenim mišem, naraslo je na njegove prijatelje, prešli su na bajke kojima su istekla autorska prava, a onda su se toliko obogatili da su počeli kupovati na sve strane. Naravno, ovo je turbo skraćena priča o uspjehu Disneyja, ali ostaje činjenica da su kupili sve što je bilo na prodaju, a i neka prava za koja smo mislili da nikad neće biti na prodaju.

U MCU-ju nismo vidjeli X-Mene ni Deadpoola pa nam se učinilo da Disney to planira promijeniti kad su kupili Fox. Sve Foxovo je sad njihovo. X-Mene u MCU-ju još nismo dobili, ali stiže nam crossover Lokija i Simpsona. Kratka epizoda s poznatim Marvel motivima se zove The Good, The Bart and The Loki, a u njoj će Lokiju davati “pravi” Loki – Tom Hiddlestone. Loki je prognan iz Asgarda i sada će se susresti s najmoćnijim junacima Springfielda. Moe kao Vision? Lisa kao Thor? Flanders kao Ant Man? Izgleda čudnovato, ali smo spremni. Ovaj short stiže 7. srpnja.

Simpsoni su uvijek raširenih ruku primali likove iz drugih uspješnih serija, filmova, čak i stvarnog svijeta – bilo je pitanje kada ćemo dobiti neki crossover sa superjunacima. Loki je možda tek početak.

Vizual koji služi kao najava nas iznimno podsjeća na Endgame. Neće biti na razini Endgamea, ali potražit ćemo ga kad izađe. I za sve koji govore da su Simpsoni katastrofa zadnjih 10-15 godina – nemate pojma, niste ih uopće gledali u tom periodu.

TAGOVIdisney loki marvel serije simpsons