Film i TV

daj mu

Banner 300

Disney predložio Downey Jr.-a za najbolju mušku ulogu na nadolazećim Oscarima, DAJTE MU SVE!

Piše , Objavljeno

Dodjela 92. nagrade Oscar će se održati 9. veljače, 2020. godine, a produkcijske kompanije napuhuju svoje glumce i projekte kako bi bili prepoznati.

Sve je to okej, na sve smo to navikli, ali ono što je sada posebno zanimljivo je da je Disney odlučio odraditi kampanju čiji je cilj uhvatiti nominaciju za Roberta Downey Jr.-a i njegovu glumu u Avengersima: Endgame.

Naravno, osim Iron Mana, na svoju For Your Consideration listu su uključili hrpu zvijezda kao što su Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jeremy Renner (LOL), Josh Brolin, Paul Rudd i Don Cheadle. To su sporedne muške uloge naravno, a za sporedne ženske su izdvojili Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana, Karen Gillan, and Brie Larson.

Okej, čini nam se da su malo zagušili listu kandidata s nekim nepotrebnim imenima i da bi Downyejeve šanse za nominaciju bile veće da je jedino ime na listi, ali razumijemo ih. Klasični APP – ako prođe, prođe.

Endgame želi i nagradu za najbolji film te još nekoliko nagrada.

disney oscar

Downey Jr. je odradio vrhunski posao, doveo nas do suza nekoliko puta kroz svoju ulogu u Marvelovom filmskom svemiru i bio je najprepoznatljivije lice najprepoznatljivije franšize u posljednja dva desetljeća. Zaslužuje ogromno priznanje (i od nas ga ima), sad je li to nagrada za najboljeg glumca isključivo za odrađen posao u Endgameu – nismo toliko sigurni.

TAGOVIavengers oscar Robert Downey Jr. tony stark