Film i TV

što misliti?

Aside Banners

Disney želi novac! Live-action verziju Herculesa će režirati poznati redatelj

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Disney je odlučio napraviti remake gotovo svakog filma iz svoje arhive. Barem tako izgleda. Iduća žrtva, osim još jednog dijela našeg srca i djetinjstva je Hercules. Već godinama je u pripremi, a čini se da su našli i redatelja. Ni više ni manje nego Guy Ritchie, *čovjek* plaćenik koji nam je već uništio i Aladdina sa svojim live-action remakeom za Disney.

Naravno da je taj remake zaradio preko milijardu dolara, nastavak je u pripremi, ali Disney želi zabiti svoje kandže u još novca. Najgore od svega? Znamo da ćemo platiti da pogledamo taj film. Hoće li ovaj igrani Hercules biti bolji od zadnjeg nam znanog Herculesa – onog s The Rockom? Nadamo se. Producenti filma će biti braća Russo, njuške koje su revitalizirale MCU s Captain America: The Winter Soldier, a kasnije su bili odgovorni i za Infinity War i Endgame.

Animirani Hercules je izašao 1997. godine, pred kraj Disneyjeve animirane renesanse, ali uz njega vežemo neka lijepa sjećanja. Nebrojeno puta smo ga pogledali na VHS-u, kasnije i na khm khm drugim kanalima distribucije. Voljeli bismo da ovaj remake ne bude potpuni promašaj.

TAGOVIdisney guy ritchie hercules reboot remake