Film i TV

može!

Aside Banners

Disneyeva Star Wars igrana serija će bome biti skupa

Piše , Objavljeno

Prošle godine smo saznali kako ćemo dobiti igranu seriju iz svijeta Star Warsa, a iza svega stoji Disney. Također smo saznali i da Disney planira napraviti vlastitu streaming platformu po uzoru na Netflix i Hulu, a platforma bi mogla savršeno funkcionirati jer i sami znamo da je Disney praktički vlasnik pola zabavnog sadržaja na planetu i konkurentima mogu itekako ograničiti pristup, a iz Disneya najavljuju da će platforma biti znatno jeftinija od Netflixa.

Ono što je nedavno iskrsnulo u razgovoru s NY Timesom je informacija vrijedna pažnje! Ricky Strauss, glavni čovjek iza streaming platforme je otkrio kako će cijena deset epizoda Star Wars igrane serije biti oko 100 milijuna dolara! 100 milijuna. Brojka je daleko veća od uobičajenih dvadesetak milijuna dolara koji se upucavaju u nove originalne serije.

“Star Wars je velik svijet i Disneyeva nova streaming usluga će imati predivnu priliku da ispriča priču koja se proteže kroz nekoliko poglavlja”

Ovo su riječi Jona Favreaua, Happyja iz Iron Mana i redalje Iron Mana, upravo on će udahnuti život novim Star Wars likovima.

100 milijuna dolara? Ovo stavlja Star Warse u rang s Game of Thronesom. Realno – treba tu efekata, ne smije biti jeftino. Trekkieji će poludjeti ako ne bude dobro.

TAGOVIdisney Netflix serije star wars streaming

Komentiraj