Film i TV

sopranosi se vraćaju

Aside Banners

Dobit ćemo FILM o obitelji Soprano – autor serije radi na prequelu

Piše , Objavljeno

David Chase se vraća u The Sopranos svemir. Lagali bismo kada bismo rekli kako će nam srce iskočiti iz prsnog koša od sreće, ali imamo taj blentavi osmijeh zbog nostalgije vezane uz jednu od najboljih serija svih vremena, ali i jednog od najboljih likova svih vremena. Gandolfini, volimo te, nedostaješ nam.

New Line Cinema je otkupila scenarij radnog naslova The Many Saints of Newark, a u pitanju je prequel The Sopranosa, smješten u šezdesete godine za vrijeme javnih nereda u Newarku kada su sukobi između crnaca i Talijana bili učestali, a znali su završavati i smrću. Ovdje se otvara prostor i za suvremeni društveni komentar vezan uz današnju rasnu klimu u Americi, a ne sumnjamo kako će film zbog toga biti i pomno praćen u medijima.

Soprano svemir će se proširiti ovim filmom, a brojni poznati likovi će se naći na velikom ekranu. S obzirom na vrijeme u kojem se radnja odvija, u filmu bi se mogli pojaviti i stric Junior, Tony Sopranov otac Johnny Boy i majka Livia. Još ništa nije potvrđeno, ali to je Chase, znamo da voli svoje likove. Nije on George R.R. Martin.

Samo zamišljamo kako kupujemo kino-ulaznicu, sjedamo u naslonjač i gledamo jednu od najdražih nam disfunkcionalnih, visoko organiziranih obitelji na velikom ekranu.

TAGOVIfilm hbo mafija soprano the sopranos

Komentiraj