Film i TV

žuti spandeks?

Aside Banners

Dobit ćemo potpuno novog Wolverinea u trećem Deadpoolu!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Svi znamo kako je završila saga o Wolverineu u filmu Logan. Logan je vrhunski film s kojim bi bili oduševljeni i najveći protivnici superjunačkog podžanra, ali mu vjerojatno nikad neće dati šansu jer su u pitanju likovi iz stripova. Logan je napustio svoj svijet, suze su prolivene i mislili smo da više nikad nećemo vidjeti Hugha Jackmana u ulozi Wolverinea.

Sve do najave Deadpoola 3 kada smo shvatili kako je opet upetljan. Ryan Reynolds je njegov prijatelj koji ga je uspio nagovoriti da se vrati, ali ovo neće biti Wolverine kakvog smo dosad poznavali. Barem tako tvrdi Ryan Reynolds.

„Predložili smo mu dovoljno različitosti od lika kakvog poznaje i lika kojeg je ostavio iza sebe. To mu daje priliku da glumi nešto potpuno novo, nešto oko čega je izrazito uzbuđen.” izjavio je Reynolds za ET Canada.

Jackman je od 2000. do 2017. godine glumio Wolverinea čak devet puta. Znamo koliko je Deadpoolov svemir sulud i Wolverine će se morati uklopiti. Nadamo se da to znači i legendarni žuti kostim od spandeksa.

Morat ćemo sačekati 8. studeni 2024. godine kako bismo saznali. Ili ranije, ako kostim iscuri, ali vjerujemo da će ga čuvati za premijeru. Trećeg Deadpoola će režirati Shawn Levy koji je u svoja zadnja dva filma također surađivao s Ryanom Reynoldsom (The Adam Project i Free Guy), a s Jackmanom je surađivao na filmu iz 2011. godine – Real Steelu.

TAGOVIdeadpool hugh jackman ryan reynolds wolverine