Film i TV

E naš dječače plavi...

Aside Banners

Dobrodošao u klub: Ken u filmu Barbie nema ni prebijene lipe, ni posao, ni auto, ni kuću

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ryan Gosling, lice koje će utjeloviti lutku Kena, u nedavnom je intervjuu za Entertainment Tonight potvrdio da Ken u novom Barbie svijetu ne živi bajno.

Izjavio je da Ken nema ni novca, ni posla, ni auto ni kuću – te da se bori s nekim stvarima, prenosi Variety.

Goslingovo zadirkivanje moglo bi poduprijeti glasine da se radi o komediji na foru The Truman Showa, u kojoj će se Barbie (Margot Robbie) i Ken naći izgubljenima u stvarnom svijetu.

Namjerno nejasan, Gosling se upleo u igru riječima objašnjavajući kako film nije to što mislimo da je, osim ako stvarno je – i onda znamo što to je, ali on misli da ipak to nije ono što mi mislimo da je… Ok, mustro.

Glumac nije mogao reći ništa specifičnije od toga jer, po običaju, ne smije odavati nikakve informacije o radnji filma.

Još jedna od glasina je i to da Goslingov Ken neće biti jedini Ken u filmu, nego da će postojati više Barbie i Ken likova uključenih u radnju.

U sporednim ulogama naći će se, između ostalih, i Michael Cera. To je već dovoljan razlog zbog kojeg biste se 21. srpnja iduće godine mogli naći u kinima. Ako nije, onda bi vas mogli ohrabriti komentari glumačke postave koji scenarij opisuju kao jedinstven, a svaki dan na snimanju kao apsolutnu ludnicu.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti Kena bez lipe. Da vidimo kako će se lutak snaći u svakodnevnoj životnoj situaciji.

 

 

TAGOVIbarbie film ken margot robbie michael cera ryan gosling