Film i TV

Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice!

Aside Banners

Dolazi nastavak Bubimira i to sa starom postavom! Brad Pitt je kriv za sve

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Projekt je dugo bio u povojima, a zatim je Brad Pitt uskočio i odlučio pokrenuti stvari. Njegova će producentska kuća Plan B stati iza Beetlejuicea 2.

Consequence prenosi da se u nastavak filma vraća i stara ekipa.

Michael Keaton i Winona Ryder reprizirat će svoje kultne uloge, a u redateljsku stolicu trebao bi ponovno sjesti Tim Burton. Alec Baldwin nije uključen u projekt, što ni ne čudi s obzirom na njegov posljednji skandal.

Glasine o povratku Beetlejuicea postoje već godinama, a Burton, Keaton i Ryder već su prije izrazili svoju zainteresiranost za sudjelovanje u projektu.

Iako se činilo da su 2015. iz Warner Brosa Burtonu odobrili snimanje nastavka, 2016. i studio i redatelj dali su do znanja da od toga ipak neće biti ništa.

S obzirom na to da je svima u cilju napokon krenuti snimati, snimanje bi trebalo početi uskoro. Nastavak se čeka još od 1988. godine, ali to ne mora ništa značiti za uspjeh filma ako bude kvalitetno realiziran. Top Gun: Maverick je dokaz.

Originalni Beetlejuice za svoje je doba bio kritična, komercijalna i kulturalna senzacija. Na kino blagajnama zaradio je 75 milijuna dolara, što ga je stavilo na 10. mjesto najvećih kino hitova u 1988. godini.

Osim što je osvojio Oscara za najbolju šminku, film je inspirirao animiranu TV seriju uz koju smo odrasli, video igrice i mjuzikl.

U svakom slučaju, nadamo se da će nastavak biti barem upola osvježenje kao što je bio original i trljamo dlanove.

TAGOVIbeetlejuice brad pitt film michael keaton nastavak tim burton Winona Ryder