Film i TV

da, da, daaaaa...

Aside Banners

Dolph Lundgren se vraća!!! Dobio opaku ulogu u Aquamanu

Piše , Objavljeno

Zadnji put smo spominjali Dolpha Lundgrena kada se snimao “nastavak” Policajca u dječjem vrtiću. Kindergarten Cop 2 je film bez Švarcija, ali s Dolphom koji nam je u jednom trenutku zazvučao kao glumačko groblje za ovog superinteligentno snagatora. Nakon toga je uslijedio i angažman u filmu koji se zove… wait for it… Female Fight Club! Čini se da se vratio pod svjetla reflektora zahvaljujući angažmanu u seriji Arrow o DC-evom superjunaku Green Arrow koju malo gledamo, a malo ne. Zaslužio povjerenje DC glavonja i evo vladat će morima i oceanima u novom Aquamanu.

Tako će se, prvi put nakon Expendablesa 3, Dolph pojaviti u visokobudžetnom akcijskom filmu.

Glumit će kralja Nereusa, vođu Xebelanaca, protjerane grupe Atlantiđana koji želi ubiti Aquamana (kojeg glumi Jason Momoa, ako ste živjeli pod kamenom školjkom bisernicom). Čini se da će Aquamana napadati sa svih strana jer istu stvar žele i Ocean Master i Black Manta… Bojimo se da bi film mogao patiti od previše negativaca kao što je to slučaj bio sa trećim Spidermanom Sama Raimija.

Moramo priznati da nam je zbog ove vijesti malo proradila imaginacija i čini nam se da bi Dolph mogao odraditi vrhunsku verziju starijeg Aquamana… Pogledaj ovu ilustraciju ispod, ne možeš reći da ne podsjeća na mladog Dolpha?

aquaman 2

Aquaman počinje sa snimanjem u svibnju, a datum premijere je određen za 21. prosinac 2018. godine.

TAGOVIAquaman DC dolph lundgren jason momoa superjunaci

Komentiraj