Film i TV

dobre vijesti

Aside Banners

Potvrđeno snimanje druge sezone fantastične serije ‘Legion’ – nismo ni sumnjali

Piše , Objavljeno

Hit serija čiji je autor i izvršni producent dobitnik nagrada Emmy i Zlatni globus – Noah Hawley, kreće sa prikazivanjem u 2018. godini na kanalu FOX u više od 125 zemalja

Niste gledali Legion?

David Haller je mladić kojemu je još u djetinjstvu dijagnosticirana shizofrenija, a seljakaju ga po psihijatrijskim ustanovama čitavu vječnost. U jednom trenutku pomisli da bi glasovi koje čuje mogli biti stvarni i pobjegne iz institucije. David je zapravo Legion, antijunak, sin mutant profesora Xaviera i jedan od najmoćnijih X-Mena. Čak i ako ti ne sjedaju superjunačke serije, Legion je drukčiji.

Nije da smo sumnjali, ali nam je drago da je potvrđena i druga sezona

Predstavnici televizijskih kuća FX Networks i FX Productions – Eric Schrier i Nick Grad, najavili su prikazivanje druge sezone serije “Legion” autora Noe Hawleya. Serija je jedna od najgledanijih ovogodišnjih dramskih serija, te će gledatelji novu sezonu imati prilike gledati u 2018. u više od 125 zemalja.

“Prva sezona serije “Legion” nevjerojatno je postignuće”, izjavio je Schrier. “Legion je više od dramske serije – ona pruža potpuno novi uvid u televizijski žanr gdje su glavni likovi super heroji. Svakako se moramo zahvaliti Noi Hawleyju koji je preuzeo na sebe ovaj kreativni rizik i nadmašio sva naša očekivanja. Raditi sa Noahom zaista je privilegija, ali i suradnja sa našim partnerima, ovom nevjerojatnom glumačkom postavom, te našim suradnicima u Marvel Televisionu i u 2. sezoni serije.”

Prva sezona serije “Legion” osvojila je rezultat od 93% pozitivnih kritika na portalu Rotten Tomatoes i ukupan rezultat od 82 boda na portalu Metacritic.

Mi smo oduševljeni Legionom, ovo je potpuno novi kut gledanja na superjunačke serije, ali i na teret posjedovanja nadnaravnih moći. Svatko tko nije gledao – kad ćeš ako ne sad?

TAGOVIfox legion marvel superjunaci X-Men

Komentiraj