Film i TV

kome vjerovati?

Aside Banners

Društvene mreže podivljale nakon trailera za seriju LOTR, ali recenzije prve dvije epizode su dobre!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Stigao je trailer za Lord of the Rings: Rings of Power, ali fanovi su ga dočekali na nož. No postoje pak sretnici (novinari, ne i mi, nažalost) koji su pogledali prve dvije epizode. Oni pak hvale seriju. Kome vjerovati?

Radnja ove serije je smještena tisućama godina prije radnje kojoj smo svjedočili u Hobbitu i Gospodaru prstenova, a navodno ćemo gledati stvaranje prstenja te Sauronov uspon. Amazon je samo za prava izdvojio 250 milijuna dolara, a šuška se kako je u realizaciju dosad utrošeno više od milijardu dolara, od toga više od 400 milijuna za prvu sezonu. A tu su još i buduće sezone te potencijalni spin-off. Bilo bi stvarno tužno da nisu sav taj novac uspjeli pretočiti u kvalitetnu seriju.

Izašao je čitav trailer za seriju The Lord of the Rings: The Rings of Power. Čini se kako je Amazon dobio uvid u popularnost HBO-ove serije House of the Dragon pa su morali nešto poduzeti i brže-bolje smo dobili trailer. Jedna od najskupljih serija svih vremena izgleda fantastično (pun intended).

Znači li ovo novu eru za ljubitelje fantasyja?

Iako na trenutke trailer izgledao kao filmsko iskustvo, društvene mreže su podivljale.

Naravno da postoje i cinici koji nisu sretni i ništa im neće biti dovoljno dobro, pogotovo dok ih pere nostalgija za originalnom trilogijom.

Nekim fanovima se nije svidjela pjesma u traileru. Nadamo se kako će to biti jedina negativna stvar.

Neki sretnici su već pogledali prve dvije epizode

Neki recenzenti su dobili priliku pogledati prve dvije epizode serije i svi su redom oduševljeni, nismo pronašli nijednu negativnu riječ vezanu za seriju. Jedino što je istaknuto je ambicioznost čitavog projekta – gradi se potpuno novi svijet i prve dvije epizode sigurno nisu dovoljne kako bi se zaplet pa… zapleo.

Datum premijere je 2. rujna.

TAGOVIamazon amazon prime fantasy gospodar prstenova GOT LOTR rings of power