Film i TV

ideš

Aside Banners

Dugo najavljivan Borderlands igrani film dobio svoju glumačku postavu, nadmašili su nam očekivanja

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Napokon je produkcija filma krenula naprijed. Više nije samo Hollywoodski trač!

Ali što ili tko je Bordelands?

Borderlands je popularna franšiza video igara koje bismo definirali kao akcijske RPG pucačine smještene u SF westernu. Doduše, osim uobičajena četiri izdanja koja odgovaraju tom opisu, postoji i spin-off od Telltale Gamesa koji ne odgovara tom opisu nego bismo ju definirali kao grafičku novelu u obliku igre.

Ako niste znali, ova franšiza video igara je najprodavanija svih vremena. Prodan je bolestan broj primjeraka, a sveukupno su zaradili preko milijardu američkih dolara.

To je stvarno jako puno ako uzmemo u obzir da je u većini svijeta vrlo lako piratizirati igre.

Nije nimalo čudno što od ove urnebesne cell-shading majstorije žele napraviti film. Znaš kako razmišljaju holivudske glavonje. “Zaradilo je puno para. Nema veze koji je medij. Može odmah franšiza sa bar pet nastavaka!”

Sam film je najavljen još 2015. godine, ali donedavno nismo imali gotovo nikakvih konkretnih informacija. A sada? Sada imamo gotovo čitavu glumačku postavu.

Pojavljivat će se velika imena poput Cate Blanchett, Jack Blacka, Jamie Lee Curtis, Kevina Harta i Edgar Ramireza uz Ariane Greenblatt, Floriana Munteanua (glumio Viktora Dragu, ne hrvatski modni dizajner već boksač/sin Ivana Drage u Creedu) i Haley Bennett.
Naravno da smo iskopali i raspored uloga.

Za sada smatramo da su s Jack Blackom najbolje pogodili!

TAGOVIBorderlands ekranizacije igara