Film i TV

udri jače austrijanče

Aside Banners

Dugometražna verzija hita znanog kao Kung Fury dodala i Schwarzeneggera u glumačku postavu

Piše , Objavljeno

Ovo smo pisali o Kung Furyju davne 2014. godine…

“U proteklih smo pola godine izvještavali o nekoliko uistinu zanimljivih i kvalitetnih crowdfunding kampanja, ali rijetko se koja može pohvaliti uspjehom koji je postigao Kung Fury, kratki campy igrani film čiji je trailer ovih dana zarazio internet poput kuge.

Kada u istom filmu imate murjaka s fudbalerkom koji u pratnji nordijske ratnice jaše T-Rexa i pokušava zaustaviti Adolfa Hitlera, znate da se radi o fakin’ remek-djelu!”

Napokon ćemo dobiti dugometražnu verziju koja vrišti kičem i trashom na sve strane, a posebno nas veseli bizarna glumačka postava. Nakon što su potvrđeni Michael Fassbender i David Hasselhoff, stigla je potvrda i za kralja akcijskih filmova osamdesetih. Arnold Schwarzenegger će glumiti u Kung Furyju. Nismo ga nikad dosad vidjeli u nekom filmu povezanom s Kung Fuom (važno da mu je Danny DeVito bio blizanac ili ono kad je bio trudan), ali ovo desetljeće je odličan izbor za prvi takav angažman.

Prvi izvještaji su govorili kako će Arnold glumiti predsjednika SAD-a, ali još ništa nije potvrđeno.

Radnja je smještena u 1985. godinu, a pratit će policajca iz Miamija (a iz kojeg drugog grada!) koji želi i mora ubiti Hitlera. Hitlera! U 1985. godini! Pretpostavljamo da ćemo vidjeti dužu i luđu verziju originalnog filma, a u glavnoj ulozi će biti David Sandberg koji će ponoviti ulogu policajca u kožnoj jaketi s maramom oko čela.

Ako želite pogledati original – bacite oko ispod.

.

Možda Arnold nije zvijezda kao nekoć, toliko nije zvijezda da će glumiti u Amazonovoj vestern-seriji… Ali posve je jasno da će njegov angažman biti medijski popraćen, samim time Kung Fury dobiva na težini. A i nije važno što je Arnie sada, važno je što je bio prije. Jednako kao i Hasselhoff. A Fassbendera su vjerojatno uzeli samo zato što je german.

Divno. Snimanje starta na ljeto. Bilo bi fino da okupe još neke ljude s germanonordijskim prezimenima. Dolph Lundgren, Andy Samberg i tako to…

TAGOVIakcija arnold schwarzenegger film kung fury osamdesete

Komentiraj