Film i TV

treba imati smisla za humor

Aside Banners

Dugovječni glumac Michael Caine otkrio tri urnebesne tajne dugog života! Ovo je glumac istaknuo kao ključ starenja

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagramscreenshot/@michael_caine_official

Devedesetogodišnji Sir Michael Caine podijelio je tri tajne svoje dugovječnosti. 90-godišnjeg glumca posljednji smo put vidjeli u filmskoj drami The Great Escaper. U filmu Caine glumi veterana Drugog svjetskog rata koji bježi iz staračkog doma u VB, kako bi prisustvovao ceremoniji Dana D u Francuskoj.

U intervjuu za Daily Mail, kojim je promovirao film, Caine je upitan što misli da je ključ dugog života. Glumac je urnebesno odgovorio „Mlađe žene, nema grickalica i stalno nosi tenisice” i kao bonus savjet dodao je „I moraš paziti da ne padneš.“

Caine je, s bivšom glumicom i manekenkom Shakirom Caine (djevojački Baksh), u braku od 1973. a ona ima 76 godina, što znači da je 14 godina mlađa.

U intervjuu, Caine je iznio svoje mišljenje o svemu, od nacionalne službe do koordinatora intime. Glumac je rekao kako smatra da bi se trebao vratiti obvezni vojni rok za mlade jer je i sam završio u vojsci, a služio je u Iserlohnu u Zapadnoj Njemačkoj, nakon Drugog svjetskog rata, te u Koreji. „Mislim da bi na to trebalo natjerati svakog mladića“, rekao je i zaključio „To te doista učini muškarcem.“.

Prisjetio se „Postao sam glumac tek nakon što sam napustio vojsku, u kojoj sa bio devet godina, a kada sam dobio film i rekao sam, „Jebeš ovo! Više volim filmove. Sviđao mi se novac i sve to.“.

Kasnije u intervjuu, Caine je iznio svoje mišljenje o koordinatorima intimnosti, stručnjacima koji su zaposleni na filmskim i TV snimanjima kako bi pomogli osigurati udobnost i pristanak izvođača tijekom snimanja scena koje uključuju seks ili slično intimno ponašanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli michael caine (@michael_caine_official)

Bez brige ni on nikada nije čuo za ovu poziciju, a rekao je „Hvala bogu što imam 90 i više ne glumim ljubavnike, je sve što mogu reći. U moje vrijeme samo si napravio ljubavnu scenu i nastavio s njom bez ičijeg uplitanja. Sve se promijenilo.“.

Praksa je sada uobičajena u cijeloj industriji, ali je privukla kritike glumaca, uključujući Sir Iana McKellena i Seana Beana, koji su tvrdili da negativno utječe na glumački proces.

 

 

 

TAGOVI3 savjeta za dug život devedesetogodišnjak devedesetogodišnji glumac glumac savjeti glumca savjeti za dug život sir Michael Caine The Great Escaper