Film i TV

najjači

Aside Banners

Dwayne Johnson još jednom najplaćeniji glumac svijeta

Piše , Objavljeno

Forbes je izbacio listu najplaćenijih hollywoodskih glumaca, a na njezinom čelu je snagator koji ponosno nosi ćelu – Dwayne “The Rock” Johnson i to drugu godinu za redom.

Izgleda kao milijun dolara, ali je zaradio puuuno više od toga. Od 1. lipnja 2019. godine do 1. lipnja ove godine je zaradio 87.5 milijuna dolara. U 2019. godini je zaradio 89.4 milijuna dolara. Značajan dio njegovih prihoda dolazi i od Project Rock sportske linije koju je izbacio u suradnji s Under Armourom, a masne pare je dobio i od Netflixa za triler Red Notice – čak 23.5 milijuna dolara.

Nije jedini koji je dobio hrpu novca od Netflixa i to za isti film – Ryan Reynolds je također u Red Noticeu za koji je dobio 20 milijuna dolara (još toliko je dobio za užasni 6 Underground), a ujedno je i drugi na listi najplaćenijih glumaca s ukupno 71 milijun dolara. Kad ćemo moći gledati taj Red Notice o Interpolovom agentu koji lovi kradljivca umjetnina? Nekad 2021. godine. Pričekat ćemo.

Na trećem mjestu liste je Mark Wahlberg, na četvrtom Ben Affleck, a na petom Vin Diesel.

Kraljevi glume? Teško, ali blockbusteri su tu – makar je taj block postao ekran u dnevnoj sobi ispred kojeg se okupljaju samci, parovi i obitelji.

Na šestom mjestu je bollywoodski Akshay Kumar s 48.5 milijuna dolara, a većina tog novca dolazi od sponzora. Kumara ćete moći gledati u Amazon Primeovoj seriji The End – jednom kad izađe.

TAGOVIforbes najplaćeniji glumci novac the rock