Film i TV

Skoro da smo zaboravili na njega

Aside Banners

Electro se vraća! Jamie Foxx je ponovno negativac u Spider-man 3

Piše , Objavljeno

Spider-man je definitivno jedan od najcool stripovskih super junaka te kao takav ima i jako puno neprijatelja.

Snimati Spider-man film donosi svoje probleme jer s “velikom moći dolazi i velika odgovornost” – svaki ujak Ben, svaki put. Taj problem je često u izboru glavnog negativca ili više njih, a Peter Parker stvarno ima kultne neprijatelje.

Za treći Hollandov Spider-man redatelji su se odlučili posegnuti za jednim već prikazanim bad guyom, s glumcem koji ga je već glumio – Jamie Foxx kao Electro. Time će Jamie postati dio MCU-a.

Jamie Foxx je već 2014. u “The Amazing Spider-man 2” s Andrew Garfieldom glumio strujom napunjenog Electra, stoga mu ta uloga neće biti nova. Kao što općenito u Holland Spider-man izdanju imamo već povratnika iz prošlih verzija, a to je J. K. Simmons kao J. Jonah Jameson.

Znači li ovo da s Jamie Foxxom ulazimo u zamršenu eru Spiderversa gdje će se nekada sresti Holland, Garfield, Maguire i Spider-ham? Hoće li se napokon pojaviti Miles Morales? Hoće li Hollandov Peter postati nekakva mlada zamjena za Tony Starka? Ništa ne znamo, a želimo znati.

Nadamo se da ćemo neke od tih odgovora dobiti kada treći Spider-man izađe, što bi trebalo biti tek 17. Prosinca 2021. Predugo…

TAGOVIelectro jamie foxx Spider-Man tom holland