Film i TV

najgori naslov ikad

Banner 300

Grozno ime filma – Elijah Wood ima ‘daddy issues’ u filmu ‘Come to Daddy’

Piše , Objavljeno

Kad bi postojao izbor za najcreepy naslov ikad, poprilično smo sigurni da bi ovo bio taj. Makar najcreepy naslov koji smo sami napisali, ikad.

Pred nekoliko dana izašao je prvi trailer za film “Come to Daddy” koji nije ono što misliš da je. Ali, s druge strane, nismo sigurni ni što je. Ono što znamo je da se radi o potpuno novom žanrovskom trileru koji oduševljava festivalsku publiku cijele godine.

Elijah Wood glumi Norvala, naoko mekušca i lako plašljivog muškarca koji se sprema ponovno uspostaviti vezu sa svojim ocem u njegovoj zabačenoj kućici gdje otkriva da mu je tata kreten sa sumnjivom prošlosti te da se njih dvoje zapravo uopće ne sviđaju jedno drugome. Otkrije on još puno toga u ovom neobičnom filmu punom preokreta i apsurdnog, crnog humora. We likey.

Prvi trailer radi dosta dobar posao ne otkrivajući previše, ali taman onoliko da te zbuni i da želiš, ne – da moraš, znati više. Je li ubio tatu? Nije? Što se događa?

Film dolazi u kina 7. veljače, a uz Elijaha, u njemu glume Martin Donovan, Michael Smiley, Madeleine Sami, i Simon Chin.

Moraš priznat, ne zvuči loše. Ako uspiješ ignorirat čitav ovaj Elijah Wood – Come to Daddy naslov. Ew.

TAGOVICome to Daddy Elijah Wood trailer