Film i TV

12.8 kilometara

Aside Banners

Eminem i 50 Cent rade seriju baziranu na omiljenom filmu

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Već se neko vrijeme zna da nas čeka TV adaptacija filma “8 Mile” iz 2002. koji se djelomično temelji na Eminemovom životu, i to u obliku serije – a da se to sve stvarno događa u siječnju je potvrdio 50 Cent.

Gostujući na BigBoyTV-u reper pravog imena Curtis Jackson potvrdio je da surađuje s Eminemom i da zaista namjerava “8 Mile” pretvoriti u TV seriju, prenosi Deadline.

U projekt, kaže, ulaže na najjače.

Kao Eminemov dugogodišnji prijatelj želi napraviti tu seriju jer smatra da je to bitna stvar za Eminemovo nasljeđe. “Važno mi je da ga ljudi razumiju”, rekao je 50.

U intervjuu je također nagovijestio da će serija pružiti pozadinsku priču o Eminemovom životu te da će prikazivati mlade godine svog protagonista.

Inače, “8 Mile” izašao je 2002., a režirao ga je Curtis Hanson. Uz Eminema u glavnoj ulozi, u filmu, između ostaloga, glume Kim Basinger, Brittany Murphy i Mekhi Phifer.

Eminem je pritom tumačio glavnu ulogu, Jimmyja, u priči koja se temelji na njegovu životu i usponu do zvijezda. Točnije, film prati bijelog repera Jimmyja koji koristi umjetničko ime B-Rabbit i nastojanje ostvarivanja njegove hip-hop karijere.

Zahvaljujući originalnoj pjesmi “Lose Yourself” Eminem je dobio i Oscara. 

Nakon intervjua, 50 Cent je na Instagramu podijelio screenshot Billboardova članka uz opis: “Mislili ste da se za*ebavam. Ozbiljan sam, ovo će biti ludo”. 

Čim je to u suradnji s Eminemom, nije teško povjerovati da će sve biti ispoštovano. Sada samo ostaje čekati prve datume.

 

 

TAGOVI50 cent 8 mile eminem lose yourself serija