Film i TV

nije im bilo lako

Banner 300

Evo kako je Kit Harrington reagirao kad je saznao kako završava GoT

Piše , Objavljeno

Dokumentarac  koji prati “behind the scenes” zadnje sezone Game of Thronesa, upravo je izašao na HBO-u, i u njemu se mogu vidjeti reakcije glumaca na radnju koja je očigledno bila šok ne samo gledateljima diljem svijeta, već i onima koji su utjelovljavali likove glavom i bradom.

Za razliku od većine njegovih kolega, Kit Harington nije pročitao scenarij prije javnog čitanja kada se isti čitao pred cijelom glumačkom postavom osme sezone, i njegova reakcija na dio u kojem nožem probode Daenerys, tjera nam suzu u oko. Ako mislite da je vama bilo teško – pogledajte kako je siroti Kit doživio tragičan kraj:

Emilia je očito scenarij pročitala ranije te ga je pogledala na način “sve znam i ovo je sranje – najradije bih se ustala, otišla i pokazala im što mislim o ovome kraju, ali ne mogu jbg, masno me plaćaju”. Kitu je očigledno bilo loše, možda se bojao Momoine reakcije?

Dokumentarac također prikazuje Haringtonovu reakciju na trenutak kada je Arya ubila  Noćnog kralja tijekom bitke za Winterfell. Iako je kasnije priznao da je bio iznenađen time kako se scena odigrala te da je mislio da će ga on ubiti, ipak je bio sretan radi kolegice  Maisie Williams.

Game of Thrones: The Last Watch možete gledati na servisima HBO Go i HBO Now.

TAGOVIGame of Thrones dokumentarac hbo The Last Watch

Komentiraj