Film i TV

hoćemo albu nazad!

Aside Banners

Snima se još jedna ekranizacija Fantastic Foura, fanovi žele Jessicu Albu u glavnoj ulozi

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Šire se glasine Hollywoodom, a zatim i internetom kako je Marvel Studios spreman na snimanje filma o Fantastičnoj četvorci, ovaj put smješten u Marvel Cinematic Universe. Disney je kupio Fox, a sigurni smo da je veliki plus akviziciji Foxa bio i dolazak u posjed svega što ima veze s Fantastičnom četvorkom i X-Menima.

Fantastična četvorka nas dosad nije usrećila

Sada ćemo možda napokon dobiti Fantastičnu četvorku kakvu zaslužujemo. Prijašnji pokušaji su bili blijedi do nikakvi usprkos pristojnim glumačkim postavama. Posljednji pokušaj otprije par godina s Milesom Tellerom i Michaelom B. Jordanom je možda i najgori superjunački film koji smo gledali. Dosadniji i od Catwoman s Halle Berry, ona je bar bila cringe. Ovo samo bijaše dosadno.

Nije nam bilo jasno kako nitko ne može napraviti dobar Fantastic Four film. Sada će se to promijeniti jer Marvel Studios planiraju svoja izdanja do zadnjih detalja.

Priča se da su casting agenti izabrali novu glumicu koja će glumiti Sue Storm, ali internet nije zadovoljan

Prije nekoliko dana se pojavila glasina da je Jennifer Lawrence izabrana da glumi Sue Storm u Marvelovoj ekranizaciji stripa, a Internet se odmah probudio i pojam “Jessica Alba” je ušao u trending na Twitteru.

J-Law je već glumila u superjunačkim adaptacijama, glumila je Mystique, ovo bi nam opako pobrkalo kontinuitete. Vjerujemo da tako razmišlja i većina naših geek prijatelja s Interneta koje još nismo upoznali i vjerojatno nikad nećemo.

Fanovi žele da Jessica Alba dobije još jednu priliku glumiti Sue Storm kao u prva dva filma o ovom fantastičnom superjunačkom timu.

Ako je Chris Evans od ljepotana iz romantičnih komedija, ali i Johnnyja Storma/Human Torcha mogao postati Captain America, sigurni smo da je i Jessica Alba sposobna za sličan preokret u karijeri. Pogotovo ako bude radila s Marvel Studios koji znaju što žele i još važnije – imaju resurse.

U ta prva dva filma F4 koja ne volimo ni imenovati, Jessica Alba je bila svijetla točka. Pogotovo ako uzmeš u obzir da smo bili tinejdžeri, a da je ona tek počela proširivati svoju TV karijeru na velike ekrane.

Voljeli bismo ju gledati u ovoj ulozi opet. Da ne bude zabune, Jennifer Lawrence je vrhunska glumica, ali smo sigurni da u Marvelovom svemiru ima prostora za nju u nekoj drugoj, prikladnijoj ulozi.

Kada ćemo dobiti MCU verziju Fantastične četvorke, hoće li se prvo pojaviti u filmovima nekih drugih superjunaka, tko zapravo glumi sve likove? Još ništa ne znamo. Kad budemo znali mi, znat ćete i vi.

TAGOVIfantastic four jessica alba mcu superjunaci superjunački filmovi