Film i TV

siguran promašaj

Farmville: Kravice i ovčice dobit će svoj film?

Dobre ideje davno su napustile američku filmsku industriju, pa se inspiracija traži na svakakvim, uglavnom krivim, mjestima. Uostalom, ako su snimili film o Facebooku…

Piše , Objavljeno

Kada na IMDb-u potražite informacije o prvom u cijelosti računalno animiranom cjelovečernjem filmu, Toy Story, trebat će vam neko vrijeme dok ne pronađete informaciju da su Joel Cohen i Alec Sokolow sudjelovali u stvaranju scenarija za crtić koji je pokrenuo revoluciju u svijetu filma. Naći će ih se potpisane i u scenarističkim timovima sranja poput filmova o Garfieldu, a ostavili su traga i u Daddy Day Camp (Tata u akciji 2, 2007.), nastavku užasa Daddy Day Care iz 2003., u kojemu se umjesto Eddija Murphyja sramotio Cuba Gooding. Ipak, njihova uloga u stvaranju animacijskog klasika ovih će dana biti prva stvar koju ćete u medijima pročitati kada se spominje nova svinjarija u kojoj će dvojac sudjelovati:film o Farmvilleu. Što bi valjda trebalo značiti da će film o virtualnim ovčicama i kravicama biti barem jednako tako dobar kao i film o Woodyju i Buzzu. A da neće utoliko smo sigurniji kada se na popis filmskih zlodjela koje je scenaristički dvojac počinio pribroji i ozloglašeni Evan Almighty (Svemogući Evan, 2007.).

Farmville film, zločin protiv čovječnosti?

Farmville film, zločin protiv čovječnosti?


U intervjuju kojeg su dali IGN-u, ‘izletilo’ im je:’Da, nastaviti ćemo pisati filmove. Upravo radimo na nekoliko novih i vrlo uzbudljivih prilika. Razgovaramo sa Zyngom (Zynga – kuća iz koje je izašao Farmville), o tome da napravimo nešto sa jednim od njihovih brandova. Ne možemo još o tome ništa konkretno govoriti, ali reći ćemo samo da stari MacDinald’ nije imao tvornicu, ako me kužite…‘ suptilno su dali naslutiti što im se mota po glavi. Iako se već i ranije govorkalo o tome da će Zynga iskoristiti popularnost svojih igara i izbaciti neki film, očekivalo se da će biti baziran na Mafia Wars igri, Farmville nikome, s pravom, nije bio ni na kraj pameti.

Ostvari li se najavljeno, tko god stoji iza ove priče zasigurno računa na vojsku pasioniranih ‘igrača’ koji bi trebali pohrliti u kina. Nama ostaje samo da u dubokoj meditaciji tražimo odgovor na pitanje:Kuda ide ovaj svijet?

TAGOVIfarmville film igre zynga

Komentiraj