Film i TV

FEEEJK

Aside Banners

Fejk Spider-Man trailer pogledan preko 7 milijuna puta – izgledao toliko dobro da smo i mi skoro nasjeli

Piše , Objavljeno

Kažu “konceptualni” trailer. Ne kažu nigdje da ovo nije istina. Tek na pola smo primijetili o čemu se zaista radi.

OVO NIJE TRAILER ZA SPECTACULAR SPIDER-MANA!

.

Smasher, inače Youtube kanal, koji šiba filmske trailere je odlučio napraviti neslužbeni konceptualni trailer za Spectacular Spider-Mana. Pola interneta je nasjelo.

Glavnu ulogu ovdje ima (bi imao) Dylan O’Brien, glumac iz serije Teen Wolf (nije ni čudo što bismo totalno nasjeli na ovu foru). Naravno da bi tumačio Peter Parkera u srednjoj školi.

Tek kod ugriza pauka smo uvidjeli da znamo tu scenu i da znamo TOG pauka. Daljnje istraživanje nas je dovelo do zaključka kako su u Smasheru izrezali scene iz Teen Wolfa te scene iz The Amazing Spider-Mana s Andrewom Garfieldom kako bi stvorili ovaj hibrid koji obmanjuje na svakom koraku.

Na početku nas je ozbiljno navukao na priču, još smo vidjeli relativno poznatog TV glumca kao učitelja u školi (oni glumci koje znaš, ali im ne znaš ime), ali trailer je ipak malo predugačak za naš ukus.

Komentari su prepuni različitih reakcija – neki korisnici nisu sretni s ovom “obmanom”, neki su oduševljeni, a neki jednostavno žele da se Andrew Garfield vrati u ulogu Petera Parkera.

Marvel je svuda, a Smasher se okoristio hypeom oko svega što ima veze s Marvelovim svemirom. Lijep potez. Evo, i neka stranica iz Hrvatske piše o vama, sva naša četiri čitatelja će pogledati trailer.

TAGOVIfejk lol marvel Spider-Man viralno

Komentiraj