Film i TV

LOŠE!

Aside Banners

Filmske premijere u siječnju koje slobodno možete preskočiti

Liam Neeson ovih će se dana obračunati s čoporom vukova, a mi s filmskim premijerama koje će nam u siječnju pokušati uvaliti preskupe kino karte i presoljene kokice. Nećemo nasjesti!

Piše , Objavljeno

Kalibar .44 | Catch .44

kalibar .44 - Wilisova lip pussy nije najgora stvar u filmu

kalibar .44 – Wilisova lip pussy nije najgora stvar u filmu


Film koji će vas pokušati uvući u priču o tri curke koje obavljaju prljave poslove za zajebanog narko bossa stiže u domaća kina iako bi ‘Straight to DVD‘ sudbina bila daleko prilagođenija onome što pruža. To je pokušaj stvaranja kultnog filma kojemu samo nedostaje scenarij, redatelj i glumci koji bi to ostvarili.
To definitivno nije film Quentina Tarantina, iako se jako trudi biti novi Pulp Fiction. Ovo zasigurno nije najgori film kojeg možete pogledati ovog siječnja, iako ćete se teško oteti tom dojmu. To što u njemu glumi Bruce Willis ne pomaže, nažalost, ni Forest Whitaker neće se proslaviti ovom ulogom. Dečkima jednostavno nisu dali dovoljno kvalitetnu robu s kojom bi pokazali išta vrijedno spomena. Uostalom, veći dio filma pratimo tri protagonistice od kojih ćete jedino zapamtiti onu malu iz True Blooda i to zato jer je nepodnošljivo loša.

Jack i Jill:ludi blizanci | Jack & Jill

Adam Sandler i Adam Sandler u predahu od snimanja dobrih komedija

Adam Sandler i Adam Sandler u predahu od snimanja dobrih komedija


Prije svega, napomenimo da jedna ulaznica za kino (u zagrebačkim multipleksima) košta oko 30 kuna, te da će vas kokice i kola oženiti za još barem toliko, pa razmislite želite li te pare dati da bi gledali Adama Snadlera odjevenog u žensku odjeću? Sandler ponavlja put svojeg crnog brata Eddieja Murphyja i od simpatičnog komičara postaje lik koji krpa kućni budget igrajući gotovo sve uloge u svojim filmovima (Norbit?). Koje nitko ne gleda.
Dakle, Adam Sandler je Jack, uspješni marketingaš kojemu za praznike u goste dolazi sestra blizanka Jill, također Adam Sandler. Da gledatelji ne bi bili zbunjeni, Sandler kao Jill dvostruko više iritira. Iritantna blizanka, obiteljski praznici… kužite već kamo to vodi.
Ako Sandler u ulozi blizanaca nije dovoljni turn-off, od odlaska u kino odgovorit ćemo vas konačnim argumentom:njegovu ‘dražesnu’ suprugu igra Katie Holmes. O, da, teško oružje – sami ste to tražili.

7 SEX 7

ovako jebu Hrvati

ovako jebu Hrvati


Dani kada smo gledali filmove samo zato jer u njima ima golotinje prošli su s dolaskom grafičkog sučelja na računala i otkrivanjem alt.sex.binaries newsgrupe. Iskreno, činjenica da se radi o domaćem filmu dovoljna je da na odlazak u kino (ili bilo kakav oblik izlaganja sebe tom mučenju) odmahnemo rukom, ali kada je riječ o filmu kojeg se krajnje pretenciozno naziva domaćim Decameronom i kod kojeg se već iz trailera dade iščitati sva bijeda domaće kinematografije (i toga kako domaći filmski djelatnici zamišljaju jebanje), tu se osjećamo dužni pozvati novu hrvatsku vladu da izglasa petogodišnji moratorij na snimanje igranih filmova u domaćoj produkciji.

Također, koristimo priliku da postavimo još jedno pitanje koje nas godinama muči:kojim narječjem to govore hrvatski glumci? Sterilno-štokavskim?

Put rata | War Horse

ovako bi se mogli osjećati gledajući ovaj film... ne, ne kao ovaj desno

ovako bi se mogli osjećati gledajući ovaj film… ne, ne kao ovaj desno


Steven Spielberg strgao se od posla ne bi li vam natjerao knedlu u gro i barem koju suzicu u oko. Ostanite prave muškarčine i doma odgledajte Larine vjetrove ili neštoveć što nude domaće teve postaje, jer ovo je ipak priča o konju bez obzira na redateljevo vizualno afektiranje i preuveličavanje značaja nesuđene konjske kobasice na bojištima krvavog Prvog svjetskog rata. Ipak, film se mnogima svidio, to je zato jer ljudi uglavnom plačipičke i vole sladunjave drame, pa ako ste među takvima, samo naprijed.

TAGOVI7 sex 7 adam sandler film film-ne-gledati filmske preporuke Jack & Jill kino preporuke put rata war horse

Komentiraj