Film i TV

gun fu is back!

Aside Banners

Finalni trailer za četvrtog Johna Wicka je nasilan — baš kako volite

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ako ste gledali prethodne filmove u ovoj franšizi punoj metaka, pištolja, kiše i one jedne fantastične scene kada Boban Marjanović proguta knjigu, mogla bi vas iznenaditi nedavna izjava Keanua Reevesa kako akcija u četvrtom nastavku, pardon — poglavlju doseže najvišu razinu. Pogled na najnoviji trailer za četvrti dio nam daje argumente kako Reeves ipak govori istinu.

Nakon što je ga je Winston (Ian McShane) upucao, Winstona (Ian McShane), John Wick pada sa zgrade. Na početku četvrtog poglavlja nije u najboljem stanju, ali je odlučan preokrenuti svijet podzemlja i plaćenih ubojica u potrazi za osvetom.

Pogledajte posljednji trailer za četvrti nastavak franšize koja je vratila gun-fu u centar filmske umjetnosti.

Donnie Yen je dobro nam poznata legenda koja glumi slijepog majstora mačeva i pištolja, ali film je s njim dobio još jedno oružje — i Yen je odgovoran za impresivne akcijske sekvence filma, ali nije odgovoran za sve.

Službeni sinopsis kaže kako John Wick otkriva put do pobjede protiv High Table, ali prije nego što može zaraditi svoju slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem sa snažnim savezima diljem svijeta i snagom koja pretvara stare prijatelje u nove neprijatelje.

Jedvačekanje! Stiže 24. ožujka, ožujak je nakrcan!

TAGOVIakcija blockbuster film 2023 john wick keanu reeves