Film i TV

Jurilice za polizat prste

Aside Banners

Procurile fotke sa snimanja Need for Speed filma

Piše , Objavljeno

Nakon što je godinama vladao žanrom filmskih auto utrka, Fast and Furious serijal bi napokon mogao dobiti dostojnog konkurenta. Prve fotke autiju iz nadolazećeg Need for Speed filma obećavaju neke cool i skupe igračkice.

nfs

Need for Speed je jedan od najdugovječnijih i najprofitabilnijih gejmerskih serijala na svijetu, koji već 20 godina suvereno drži poziciju najpopularnije igre vezane uz automobilske utrke. Ljubitelji igre, ali i visokooktanskih super-automobila bi napokon mogli doći na svoje početkom iduće godine, za kada je najavljen izlazak prvog (vjerojatno u nizu) Need for Speed filmova.

Zvjezdanu ekipu glumaca će predvoditi Aaron Paul (legendarni diler Jesse iz Breaking Bad serije), koji glumi bivšeg robijaša željnog osvete. Pridružuje se auto utrci preko cijele države, ne znajući da je čovjek kojem se želi osvetiti smjestio raspisao prilično veliku nagradu za njegovu glavu. Glavnog negativca utjeloviti će Michael Keaton (Bubimir, Batman), a neizbježnu seksi djevojku mlada Imogen Poots.

nfs

Ipak, jasno je svima da će priča i glumci u ovakvom filmu biti na drugom mjestu, a da će glavne zvijezde biti automobili. Neki od najskupljih i najrjeđih svjetskih zvjerki će se tako navažati po ekranu, utrkivati, sudarati i vrlo vjerojatno letjeti u zrak. Naravno, biti će to sve samo vrlo dobro složene replike, jer niti svi hollywoodski studiji zajedno si ne mogu priuštiti razbijanje samo jednog od tih rariteta, ali svejedno nas veseli. Pa pogledajte nekoliko ekskluzivnih, ‘špijunskih’ fotografija sa snimanja.

nfs

nfs

nfsS lijeva na desno: Bugatti Veyron Super Sport World Record Edition, Lamborghini Sesto Elemento, Koenigsegg Agera R, McLaren P1 i GTA Spano

TAGOVIAaron Paul bugatti igre lamborghini need for speed

Komentiraj