Film i TV

venom hardy!

Aside Banners

Gasi sve, Tom Hardy glumi Venoma, najdražeg nam Spider-Manovog neprijatelja!!!

Piše , Objavljeno

Tom Hardy je već glumio u superjunačkom filmu, teško ga je bilo promašiti kao Banea u Dark Knight Rises gdje je stvarno odradio ulogu za pamćenje.

Ono što slijedi je ostvarenje svih naših dječačkih snova – da se snimi film o Venomu, najdražem nam zlikovcu ikad i to film s kvalitetnim glumcem koji neće biti jadan.

Venom je već jednom uprizoren na velikom ekranu, a Eddie Brocka je glumio Eric (Topher Grace) iz Ludih sedamdesetih pa vam može biti jasno zašto smo bili razočarani s tom ekranizacijom. Ovaj put imamo Tom Hardya u ulozi Eddieja Brocka!!!

Venom dolazi kao proširenje novog Marvelovog Spider-Man svijeta, a prvi film u tom svemiru izlazi ovog ljeta pod nazivom Spider-Man: Homecoming. Ako ne znaš tko je Venom (shameeeee!), on je izvanzemaljski simbiot koji treba tijelo domaćina kako bi preživio, a u Spider-Man stripovima to uglavnom bude Eddie Brock i tu i tamo Peter Parker. Hardy će biti Brock jel…

Malo smo skeptični po pitanju Sonyeve mužnje Spider-Manovih zlikovaca jer je to vjerojatno jedino što imaju od Marvela u svom vlasništvu, baš kao što FOX ima samo X-Mene i Fantastičnu četvorku, ali čim se Hardy predbilježio za ovu ulogu – možemo se barem nadati da Venom neće biti smeće. Hardy je taj lik koji može glumiti ozbiljne i mračne likove, a to zna svatko tko je pogledao odlični Taboo. Redatelj je Ruben Fleischer (zasad, ako mu ne dodija petljanje studija u posao), čovjek iza Gangster Squada i Zombielanda, a vjerojatno želi ostaviti dublji trag u Hollywoodu – a kako bolje nego sa stripovskim filmom visokog profila.

Release date je najavljen za listopad 2018. godine, nekako nam smrdi da će se film odgoditi barem za šest mjeseci za ožujak 2019. kako bi se stigao napraviti pošten posao i CGI koji ne izgleda kao nešto što djeca rade u petom osnovne na satovima informatike između igranja Prehistorika i Blues Brothersa.

TAGOVIfilm marvel sony spiderman tom hardy venom

Komentiraj