Film i TV

yes please

Banner 300

George Clooney ekranizirao jedan od najvećih romana 20. stoljeća – Kvaka 22

Piše , Objavljeno

Hulu nam je bacio bubu u uho s trailerom za najnoviju mini-seriju koja se vrti oko Drugog svjetskog rata, baš kao i njezin književni predložak – klasik Josepha Hellera nazvan kvaka 22. Trailer je “in your face”, drame i galame ne nedostaje, a vidjeli smo i brdo poznatih faca.

Mini-serija dolazi u šest epizoda, a režiju (između ostalih) potpisuje i George Clooney. Stara zvijezda Hitne službe, slamatelj ženskih srdaca i kandidat za najgoreg Batmana svih vremena također i glumi u ovom ostvarenju i to preglasnog zapovjednika Scheisskopfa opsjednutog paradama. Ako znate imalo njemačkog jezika, shvatit ćete sve o ovom zapovjedniku iz njegovog imena.

Christopher Abbott glumi mladog bombardera, a posebno nam je drago vidjeti Kylea Chandlera i Hugha Laurieja. Chandler je glumac koji rasturi svaku ulogu u kojoj se pojavi, ali Hollywood nikako da mu da neki vrhunski projekt pa on rastura po televizijskim i streaming serijama.

Pogledaj trailer, oduševi se i pripremi torrent klijente. Ili počni plaćati Hulu. Moglo bi se isplatiti u skorijoj budućnosti, dobrih, originalnih projekata je sve više.

.

TAGOVIcatch 22 george clooney hulu kvaka 22 Netflix serije

Komentiraj