Film i TV

nikad kraja

Aside Banners

George R.R. Martin nikad neće završiti svoju književnu GoT sagu, HBO mu masno platio

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Jedna od najvažnijih serija u povijesti serija je svakako Game of Thrones nastala prema djelima fantasy autora Georgea R.R. Martina.

Svi su se pitali što će GoT kad scenaristima ponestane priče iz književnih predložaka jer Martin nikad nije zaključio svoja djela koja se tiču fantasy svijeta sa zmajevima, wildingsima, white walkerima i puno krvi. Scenaristi su se snašli, nekad malo bolje, nekad puno lošije. Čitavo vrijeme se pitamo kakva je Martinova vizija završetka priče i hoćemo li na kraju uistinu imati istu negativku. Još neko vrijeme nećemo dobiti odgovor jer je Martina HBO dodatno zaposlio na novim projektima. U igri je već tri spin-offa Game of Thronesa, najavljena su još tri, a sigurni smo da tu nije kraj.

Priča se da je dobio fin novac za ovu savjetničku ulogu, ali će sudjelovati na još nekoliko HBO-ovih projekata kao izvršni producent, projekata koji nemaju veze s Game of Thronesom.

Teško da ćemo ikada više vidjeti uspjeh ijedne serije kakav je imao GoT serijal, ali možda ipak dobijemo neke nove najdraže serije vrijedne gledanja koje će moći biti samo naše, a ne dio masovne histerije kao što je GoT postao u kasnijim sezonama. Da, sebični smo hipsteri.

TAGOVIGame of Thrones George R.R. MArtin GOT hbo streaming ratovi