Film i TV

mrakača

Banner 300

GoT je iza nas, HBO i BBC nam donose His Dark Materials – seriju koja stvarno izgleda mračno!

Piše , Objavljeno

Game of Thrones je iza nas, i ta muka je prošla, imamo puno toga za podijeliti, ali smatramo da ste zatrpani sa svih strana močvarom komentara pa ćemo to preskočiti ovaj put. Veselimo se nečem novom.

Novi fantasy svijet koji će nam zauzeti neke dane u tjednu, dane kada nećemo imati vremena za večeru, prijatelje ni obiteljske obveze već ćemo samo sjesti ispred TV-a i progutati sve što nam je tamo servirano.

Phillip Pullman je davno oduševio svijet trilogijom His Dark Materials, koju smo čitali kad smo bili klinci, do koje smo došli prodajnim brošurama umetnutima u Drvo Znanja (sjećaš se Drva Znanja??? <3).

Smrt, rat, ubijanje boga (ne kao Connor McGregor već malo opakije i opasnije po crkve svijeta) – to su teme kojima se bavi ova trilogija.

Dobili smo i ekranizaciju Zlatni kompas s Nicole Kidman u glavnoj ulozi, ali nismo se baš zakačili, a čini se da nije nitko jer nismo nikad vidjeli ostatak ekranizirane trilogije.

Sada nam HBO i BBC pružaju novu priliku. Udružili su se i rade seriju u kojoj ćemo gledati Dafne Keen, Jamesa McAvoya, Lin-Manuel Mirandu i Ruth Wilson. Prvi trailer izgleda uistinu mračno i nasilno, a upravo to je ono što trebamo sada kada nas je napustilo gotovo sve mračno i nasilno (osim hrvatske stvarnosti).

Još ne znamo kada ćemo moći uživati u prvoj sezoni ove serije, ali moglo bi biti uskoro čim se počelo s trailerima.

.

TAGOVIhbo his dark materials

Komentiraj