Film i TV

Aside Banners

Hammond i Rimac objasnili što se točno dogodilo u gotovo kobnom gubljenju kontrole nad ConceptOneom

Piše , Objavljeno

Još nismo zaboravili stravično smrskavanje ConceptOnea koje se dogodilo početkom mjeseca o kojem smo pisali OVDJE.

Richard Hammond, poznata njuška zbog koje smo zavoljeli automobilske serije (one ozbiljne koje nisu animirane i ne zovu se Speed Racer), je doživio nesreću u Švicarskoj dok je vozio Rimčev automobil Concept One na snimanju Amazonove emisije “The Grand Tour”.

Ako baš morate vidjeti taj teror u kojem je jedan ConceptOne otišao na vječna lovišta – evo i video.

Njegov suvoditelj (i valjda i prijatelj) Jeremy Clarkson je rekao kako je to jedna od najstrašnijih nesreća koje je vidio.

And Richard is OK.

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

Nismo dobili gotovo ništa nakon nesreće, osim kratkog videa Hammonda iz bolnice kako nam govori da nije mrtav. Priču su ubrzo zamijenile druge priče, tako to ide sa svijetom u kojem su informacije hiperdostupne.

Ali evo… Dočekali smo i taj dan, video od dvadesetak minuta u kojem je Hammond sjeo s Matom Rimcem kako bi pojasnio što se točno dogodilo i kakav je osjećaj bio (spoiler: “kao da sam u sušilici koja se kotrlja niz brdo i prepuna je cigala”). Priznao je kako se uplašio da će umrijeti.

Video možete pogledati na DriveTribe stranici OVDJE, stranici koju su Hammond, Clarkson i Amazon ekipa pokrenuli za zaljubljenike u automobile.

U videu Mate Rimac odgovara na pitanja novinara o ConceptOneu i o kompaniji, a lijepo je čuti i Hammonda kako hvali automobil (iako ga je smrskao).

Drago nam je da je Hammond dobro i da mu koljeno izgleda samo kao da je pao na dječjem igralištu.

TAGOVIconcept one Hrvatska Mate Rimac rimac the grand tour top gear

Komentiraj