Film i TV

Aside Banners

HBO objavio imena glumačkog para koji će nositi adaptaciju gaming hita The Last of Us

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Već svi znamo kako nas je epidemija natjerala da sagledamo svijet i naš životi iz “realnije” perspektive. Bilo je potrebno presložiti prioritete i nekakve želje.

Tako smo u jeku pandemije morali prilagoditi neka očekivanja. Jedna od njih je bilo iščekivanje HBO-ove televizijske adaptacije igre Last of Us. Snimanje je navodno trebalo krenuti u ožujku, a serija je trebala biti vani u trenutku kada je izašao i drugi dio igre 2020. godine.

Serija je trebala pratiti prvi dio koji je svojedobno bio Game of The Year. Ta igra je toliko dobra, nebitno jeste li okorjeli gamer, casual gamer, back-seat gamer, samo osoba koja se slučajno našla u istoj prostoriji dok netko igra The Last of Us – ova igra je vrijedna gledanja i igranja.

Vrlo rijetko se susrećemo s tako emotivno moćnom pričom u formatu video igre. Logično je zaključiti da već napeto iščekujemo seriju o nama već poznatoj priči.

Tko ne zna radnju, u pitanju je post-apokaliptična priča u kojoj je svijetom krenula harati čudna gljivična infekcija koja ljude pretvara u zombije. Nije baš idealna serija za vrijeme svjetske pandemije, ha?

.

Glavni likovi su Joel i Ellie. Većinom igrate u ulozi Joela kojemu je zadatak odvesti Ellie do jednog labosa kako bi proveli neka istraživanja nad njom jer je poprilično posebna. Toliko smo spremni podijeliti s vama. Više nećemo.

Televizijska adaptacije te priče je napokon dobila glumačka lica koja će sve to nositi i prenositi. Kada bismo vam ovo prepričavali, čuli biste u našem glasu kako uzbuđenje raste.

Saznali smo kako će Joela glumiti glavna zvijezda Mandaloriana i jedan od najcool likova iz Igre prijestolja (naravno da je umro), a to je Oberyn Martell odnosno Pedro Pascal. Internet je očekivao nekakvog Hugh Jackmanastog, Russell Crowastog, Viggo Mortensenastog ili čak Nikolaj Coster-Waldauastog Joela, ali mi vjerujemo kako će Pedro sabiti ovu ulogu jer nas još nije razočarao (čak ni u Wonder Woman 1984) te takvom talentu treba dati prostora.

Za ulogu Ellie je internet navijao za Dafne Keen s obzirom na to da je u Loganu glumila sličan lik samo s mutantskim moćima. Mi smatramo da smo dobili još bolju glumicu koje se isprva nismo mogli sjetiti.

Dramatična stanka prije nego otkrijemo o kome se radi.

Ta glumica je Bella Ramsey koja je svijet oduševila svojom izvedbom u Igri prijestolja ulogom Lyanne Mormont, a i nama je bila jedan od najdražih likova u toj seriji. Vjerujemo kako će nas i u ovoj ulozi izuti iz cipela jer je već glumila ono što bi Ellie trebala postati kroz priču.

Ovdje ćemo stati zato što dolazimo u napast spojlati priču, a to ne želimo.

Sada je na nama da samo čekamo, a vi ako niste, odigrajte igre.

TAGOVIbella ramsey hbo pedro pascal postapokalipsa serije The Last of Us