Film i TV

neki ljudi ne odustaju

Banner 300

HBO otkrio hoće li biti nastavka Game of Thronesa

Piše , Objavljeno

Nakon dramatičnog kraja jedne od najpopularnijih serija ikada, mnogi fanovi su razočarani raspletom radnje. Toliko razočarani da su pokrenuli i online peticiju kojom zahtijevaju da se nanovo snimi posljednja sezona serije koja bi završila na njima prihvatljiv način. Ovo je jako uzrujalo glumce i glavne zvijezde serije kao što su Kit Harington (Jon Snow) i Sophie Turner (Sansa Stark), koji su fanove nazvali bezobraznim i optužili ih da ne poštuju naporan rad i trud čitave ekipe.

Šanse za ponovno snimanje posljednje sezone su, naravno, nikakve, no nekoliko raspleta u zadnjoj epizodi ostavilo je otvorenu mogućnost za daljnji razvoj priče. Tako se već počelo nagađati kako će jedan od glavnih likova dobiti svoju seriju koja će pratiti njegov put nakon događaja iz finala serije.

Screenshot_6

Radi se o Aryi Stark čija priča u Game of Thronesu završava tako što je skočila na brod i odlučila istraživati prostranstva zapadno od Westerosa. To je ostavilo otvorena vrata za pretpostavke o novim nastavcima koji bi pratili njene avanture, ali predsjednik HBO-a,  Casey Bloys, jasno je dao do znanja da se to neće dogoditi.

“Ne, ne, ne. Ne. Razlog tome je, želim da ova serija – ova Igra prijestolja, Dan i Davidova serija, bude svoja stvar. Ne želim uzimati likove iz ovog svijeta, koje su tako lijepo napravili, i staviti ih u drugi svijet koji bi netko drugi stvarao ”, odgovorio je Bloys kad ga je The Hollywood Reporter upitao postoje li planovi za nastavak o Aryinim putovanjima na zapad.

Dobro je.

Ne vidimo nikakvog razloga za serijom koja bi se nastavljala na već razočaravajući kraj i pratila avanture jednog lika koje bi imale malo do nikakve veze s originalnom radnjom i likovima.

Let’s move on.

TAGOVIarya stark Game of Thrones hbo

Komentiraj