Film i TV

we told you so

Aside Banners

Hejteri, navalite: Robert Pattinson je “The Batman”

Piše , Objavljeno

Prije par mjeseci napisali smo članak s naših top 5 kandidata za novog, mladog Bruce Waynea koji će uskočiti u odijelo Batmana 2021. godine. I slavodobitno obznanjujemo – pogodili smo! Ah, ima li išta slađe na svijetu nego biti u pravu…

Od izabrane petorice, najviše hejta dobio je Robert Pattinson za kojeg je većina tvrdila da nema nikakve šanse postati Batmanom jer “nema ono nešto što Batman ima”, “anemičan je” i ostali validni argumenti.

Eh, oh, pogodite što? Matt Reeves se ne slaže.

Robert Pattinson je novi Batman!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Robert Pattinson (@mrrobertpattinson)

Po pisanju Varietya, Robert Pattinson vodi pregovore o Batmanu u nadolazećem filmu Matta Reevesa, koji se očekuje u kinima 25. lipnja 2021. godine. Iako izvori kažu da to još nije done deal, Pattinson im je prvi izbor i uskoro se očekuje i službena potvrda budući da produkcija treba krenuti već ovoga ljeta.

Pattinson (33) će, ako prihvati ulogu tj. poziv Batmana (a naravno da hoće), postati drugi najmlađi glumac koji je imao čast glumiti Caped Crusadera  na velikom platnu, nakon Christian Balea, koji je imao 31 godinu kada je “Batman Begins” premijerno prikazan 2005. godine.

Pred Pattinsonom je čini se karijera koja bi mogla uspješno prevazići ulogu zaljubljenog vampira iz Twilighta po kojoj ga svi pamte i postati ozbiljan glumac. Svima kojima je to teško zamisliti- vratite se nekih 20ak godina unazad i sjetite što ste mislili o Leonardu DiCapriu?

Exactly.

Samo u ovoj godini, Pattinsonu će izaći četiri filma, počevši s “High Life” francuske redateljice i spisateljice Claire Denis. Također se pojavljuje u “The Lighthouse” Robert Eggersa, Netflixovom “The King” i “Waiting for the Barbarians.”  Snimat će još jedan film za Warner Bros., u Nolanovojj režiji, u kojem glumi i John David Washington, a koji treba izaći 17. srpnja 2020. godine.

 

TAGOVIRobert Pattinson the batman

Komentiraj