Film i TV

heeell, bwoi!

Aside Banners

Hellboy izgleda veće, nasilnije i krvavije – kako znamo da je krvaviji ako je lik cijeli crven?

Piše , Objavljeno

Treba nam malo stripovskih filmova, dobrih, kvalitetnih i krvavih – koji nisu od Marvela i DC-ja.

Chief Hopper iz Stranger Thingsa (David Harbour) je postao Hellboy, a za potrebe snimanja se morao napucati poprilično. Ovaj reboot ćemo imati prilike vidjeti u ožujku iduće godine, a na reboot su se odlučili jer je Hellboy II: The Golden Army zaradio samo 160 milijuna dolara. Kritičari i publika su voljeli del Torovo ostvarenje, ali nije ga dovoljno ljudi vidjelo – stoga ništa više od Rona Perlmana. A i del Toro je tražio previše novca za trojku.

Manji budžet, novi glumac, što još?

Autor stripova Mike Mignola je sudjelovao na pisanju scenarija, a ova verzija ima tvrdu ocjenu R. Što znači, psovke, krv i nadnaravni horor elementi.

Empire nam je napokon dao uvid u novu verziju Hellboya – nažalost samo fotkom. Ali hej… Dobrom fotkom. Nije neka prekvalitetna, ali dovoljno da dobijemo još malo hypea.

Harbour izgleda odlično, veće od Perlmana, a ima i puno ožiljaka po svom tijelu što ukazuje na zeznutu priču prije same radnje filma (a možda čak i tijekom). Unutarnje borbe, nesvakidašnji vanjski izgled i srce od zlata – to je Hellboy.

Redatelj je Neil Marshall, a dovoljno je reći da ima iskustva u nasilnim filmovima. Doomsday, Centurion, The Descent, a bome i neke krvave epizode Game of Thronesa i Black Sailsa su režirane pod njegovom (ne drvenom) nogom. Šakom. O stol. Doris Dragović u kožnjaku. Ne znamo. Ali bit će HC. Znaš što to znači.

TAGOVIhellboy strip

Komentiraj